Ontdek onze verrassende twist aan Tarte Tatins!

Wat begon als een persoonlijke bezigheid van Filip Peeters tijdens de lockdown, groeide uit tot een gastronomisch fenomeen dat de harten (en magen) van velen veroverde.

Geïnspireerd door zijn liefde voor koken en zijn streven naar perfectie, begon Filip Peeters thuis Tarte Tatins te maken, omgekeerde appeltaarten die de traditionele Franse keuken eerden met een eigenzinnige twist.

Het ambachtelijke proces, waarbij seizoensgebonden en lokale ingrediënten werden gebruikt, resulteerde in verrukkelijke creaties die al snel de aandacht trokken van vrienden, familie en lokale restaurants.

Met een groeiende vraag naar zijn heerlijke creaties, zocht Filip Peeters naar een manier om zijn Tarte Tatins met een breder publiek te delen. Dit leidde tot een samenwerking met Dirk van Didess. Samen brengen we de unieke smaken van Les Soeurs Miller naar een groter publiek, met een assortiment van vier heerlijke Tarte Tatins, elk met een eigen karakter en smaakprofiel. (lees hier het volledige verhaal)

Van klassieke appel-limoen tot verrassende zilveruitjes met tijm, elke Tarte Tatin vertelt een verhaal van vakmanschap, passie en pure smaak. Ontdek hier onze vier soorten Tarte Tatin.

Voor Filip Peeters is eten meer dan alleen voeding; het is een manier om mensen samen te brengen en momenten van vreugde te creëren. Vanaf nu zijn deze heerlijke Tarte Tatins beschikbaar in de horecagroothandel.