We hebben onze Granola Cacao #3 verbeterd en introduceren met trots #3.0! De heerlijke cacaosmaak blijft, maar nu met extra stukjes chocolade en pecannoten voor meer crunch en nog meer smaak!
Horeca Expo 2024 zit er alweer op. Onze Didess Inspiration Lounge was een overdonderend succes. We creëerden een unieke culinaire beleving, waar ook jij van kon genieten.
Bij Didess is jouw rol als magazijnier cruciaal in ons logistieke proces, zodat onze producten op tijd en in topconditie bij de klanten aankomen. Klik verder om de volledige vacature te lezen en ontdek hoe jij deel kunt uitmaken van ons team!
Leer het verhaal kennen achter ons nieuwe Tarte Tatin-concept en maak kennis met onze 4 smaakvolle, veelzijdige TarteTatins
Uit de bakkerijsector kwam de vraag om producten te ontwikkelen die bakkers op hun eigen manier kunnen afwerken. Daaruit groeide het idee om het merk ‘Didess for Bakeries’ op te starten.
Splinternieuwe Website - Verfrissende Brochure - Stijlvol Nieuw Logo. Ontdek het hier!
Het ontwikkelingsproject tussen Migino, Ranobo en Didess met als doel de consumptie van noten in België te vergroten door in te zetten op innovatieve productontwikkeling en rekening houdend met ‘zero-waste’.
Tijdens het event van Culinary Innovators van Gault&Millau konden we de award van 'Food Product 2022' in de wacht slepen.
Onze zwarte en transparante boxen zijn vanaf nu van 100% gerecycleerde plastiek én zijn bovendien opnieuw recycleerbaar!