Nieuws

Onze Vegan Crème Brûlée is Food Product van het jaar.

Onze Vegan Crème Brûlée is Food Product van het jaar.

Tijdens het event van Culinary Innovators van Gault&Millau konden we de award van 'Food Product 2022' in de wacht slepen.

Lees meer
Didess gaat voor een nieuwe en groenere verpakking.

Didess gaat voor een nieuwe en groenere verpakking.

Onze zwarte en transparante boxen zullen geleidelijk aan wijzigen naar 100% gerecycleerde plastiek én zijn bovendien opnieuw recycleerbaar!

Lees meer
Onze Vegan crème Brulée valt in de prijzen! #Tavola

Onze Vegan crème Brulée valt in de prijzen! #Tavola

Innovatie is een doorslaggevend element bij de wedstrijd 'Gouden Tavola'. Onze crème brûlée krijgt een mooie tweede nominatie in de categorie Foodservice.

Lees meer
Herbeleef ons brandweer avontuur op Horeca Expo '21

Herbeleef ons brandweer avontuur op Horeca Expo '21

Geniet even mee van de leuke sfeer waarin we ons crème brûlée concept hebben voorgesteld. 

Lees meer
Didess @ Horeca Expo

Didess @ Horeca Expo

Wat kijken we er naar uit...eindelijk weer Horeca Expo Gent! Ook Didess is zeker van de partij. Kom naar onze stand in hal 8 kijken, want ons 'BRAND' New concept moet geblust worden.

Lees meer
Didess, trotse partner van Gault&Millau

Didess, trotse partner van Gault&Millau

Op maandag 20/09/21 stonden we met Didess als partner op het Chocolatier én Catering Event van Gault&Millau Belgium in Brussels Expo!

Lees meer
2020, wat een jaar!

2020, wat een jaar!

Maak kennis met het topteam achter Didess!

Lees meer
Nieuwe Look & Feel koekjes zakjes

Nieuwe Look & Feel koekjes zakjes

Onze koekjes in zakjes worden voorzien van een kleurrijke & vrolijke sleeve. Ideaal om cadeau te geven of als leuke extra in jouw take-away box!

Lees meer
Gault&Millau Catering Awards

Gault&Millau Catering Awards

Als partner van de Gault&Millau Catering Awards mochten we de award van de meest innovatieve cateraar uitreiken.

Lees meer