Didess, trotse partner van Gault&Millau

Op maandag 20/09/21 stonden we met Didess als trotse partner op het Chocolatier én Catering Event van Gault&Millau Belgium in Brussels Expo!

Gault&Millau maakte voor de zesde keer een selectie van de beste chocolatiers bekend in haar jaarlijkse chocolatiergids. De bekende gids bekroonde de ‘Chocolatier of the Year’ en dit zowel voor Vlaanderen, Brussel als Wallonië, en reikte de ‘Discovery of the Year’ award uit aan een nieuwe ontdekking.

Ontdek hier de chocolatiers van 2022 en via volgende link kan u de gids downloaden. Scroll zeker even door naar pagina 81 ;)

Smakelijke en gemakkelijke convencience producten worden steeds belangrijker in de foodservicemarkt.Daarom hebben we ook superlekkere desserts laten proeven op basis van Frozen Elements en bordalou op basis van zùsto! Daarnaast hebben we ook ons gloednieuw gamma 'Crème Brûlée' voorgesteld aan het grote publiek!

Foto's by Pieter D'Hoop