NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cake
Cupcakes
Luxe koekjes
Deegstangen
Plaatcake & biscuit
Mini Quiches
Quiches 140 g
Plaatquiches
Bordalou Bulk
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess
Download
NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cake
Cupcakes
Luxe koekjes
Deegstangen
Plaatcake & biscuit
Mini Quiches
Quiches 140 g
Plaatquiches
Bordalou Bulk
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Contact
Home
Inspiratie en Tips
Tarte Tatin Appel & Limoen met bananenijs en dulce de leche
Tarte Tatin Appel & Limoen met bananenijs en dulce de leche
Ingrediënten
Tarte Tatin Appel & Limoen
Gecondenseerde melk
Bananenijs
Crunchy Nut Hazelnut - Food Revolution by Didess
Bereiding
Verwarm je oven voor op 180 °C.
Haal de Tarte Tatins uit de diepvriezer en verwijder voorzichtig de ring en maak het papier los terwijl ze nog bevroren zijn.
Plaats ze in de oven en bak gedurende 18 minuten op 180 °C.
Breng een kookpot met water aan de kook.
Leg het blik gecondenseerde melk in het kokend water en laat 2 à 3u koken, afhankelijk van de gewenste dikte van de dulce de leche.
Strijk 2 eetlepels dulce de leche op het bord.
Leg hier de warme Tarte Tatin op.
Werk af met bananenijs en Crunchy Nut Hazelnut.
Kostprijs gerecht: €6,03
Naar overzicht
Serveertips
Texturen van Framboos
Bordalou Basis met dulce de leche en banaan
Tarte Tatin met gepocheerde peer en blauwe kaas
Coupe Chocolade met Tulipe Fantasie
Dessert Vanille Karamel
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Tarte Tatin met fijngesneden appelblokjes, een vleugje kaneel en een verfrissende touch van limoen.
Tarte Tatin Appel & Limoen