NL
NL
EN
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Producten
Koekjes en cakes zakjes
Retro Collectie
Frozen Elements
Quiches 440g
Mini Gaufrettes
Luxe koekjes & Cakes
Gastronomische koekjes
Quiches 140 g
Cupcakes
Individueel verpakte koekjes
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Granola
Kletskoppen
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Kroepoek
Bordalou
Mini Quiches
Diamond collection
Plaatcake & biscuit
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess
Download
NL
NL
EN
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Producten
Koekjes en cakes zakjes
Retro Collectie
Frozen Elements
Quiches 440g
Mini Gaufrettes
Luxe koekjes & Cakes
Gastronomische koekjes
Quiches 140 g
Cupcakes
Individueel verpakte koekjes
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Granola
Kletskoppen
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Kroepoek
Bordalou
Mini Quiches
Diamond collection
Plaatcake & biscuit
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo
Contact
Home
Inspiratie en Tips
Inspiratie en Tips
Alles
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Een kerstbal gemaakt van Sphere Jade Mascarpone.
Kerst "Tiramisu" bal
Serveer uw ijsje in onze Petit Cornets.
IJsjes met Assortiment Petit Cornet
Serveer de Mini Gaufrettes Maroilles Kaas origineel op een stuk kaas.
Mini Gaufrettes Maroilles Kaas
Een kerstdessert afgewerkt met een sneeuwmannetje.
Sneeuwman in de sneeuw
Werk uw chocolademousse tijdens de kerstperiode af met onze sneeuwmannetjes.
Kerst Chocolademousse
Werk uw Pavlova tijdens de kerstperiode af met onze Sneeuwmannetjes.
Kerstpavlova
Vul de chocolade cannelloni's met chocolademousse.
Assortiment Cannelloni gevuld met Chocolademousse
Pavlova afgewerkt met een Vanille Noisette.
Pavlova met Vanille Noisette
Chocolademousse afgewerkt met Kletskoppen en Pétale Chocolate Noisette.
Chocolademousse met Kletskoppen en Pétale Chocolate Noisette
Chocolademousse afgewerkt met Kletskoppen en Chocolade Crispy.
Chocolademousse met Kletskoppen en Chocolade Crispy
Pavlova afgewerkt met een Soezenraster.
Pavlova met Soezenraster
Werk uw Pavlova af met Kletskoppen Framboos.
Pavlova met Kletskoppen Framboos
Serveer een tartaar van tonijn op een originele manier en werk af met Rastoria Zeewier.
Rastoria Zeewier met Tartaar van Tonijn
Serveer de Parmesan Decor op een originele wijze met guacamole en zure room.
Parmesan Decor met guacamole en zure room
Serveer de Mai Phai als chips bij gaucamole.
Mai Phai met gaucamole
Serveer onze Retro Collectie op een originele retro presentatieschaal.
Retro koekjes geserveerd op een retro presentatieschaal
Serveer de Retro Kattentongen op een originele manier in een oud blik.
Retro Kattentongen
Serveer de Retro Crocq' Amandel op een retro presentatieschaal.
Retro Crocq' Amandel
Serveer de Chocolade Nougatines op retro servies bij een heerlijke tas koffie.
Chocolade Nougatines
Serveer de Retro Sprits in een oud koekenblik bij de koffie.
Retro Sprits in een oud koekenblik
Coupe Vanille afgewerkt met kokosschaafsel en Tulipe Fantasie.
Coupe Vanille met kokos en Tulipe Fantasie
Coupe Advocaat afgewerkt met Tulipe Fantasie.
Coupe Advocaat met Tulipe Fantasie
Coupe Caramel afgewerkt met Rastoria Amandel.
Coupe Caramel met Rastoria Amandel
Coupe Mokka afgewerkt met Carré Cappuccino.
Coupe Mokka met Carré Cappuccino
Coupe Chocolade afgewerkt met Tulipe Fantasie.
Coupe Chocolade met Tulipe Fantasie
Coupe Aardbei afgewerkt met Rastoria Amandel.
Coupe Aardbei met Rastoria Amandel
Coupe krieken afgewerkt met Rastoria Amandel.
Coupe Krieken met Rastoria Amandel
Pêche Melba afgewerkt met Rastoria Amandel.
Pêche Melba met Rastoria Amandel
Café Glacé afgewerkt met Carré Cappuccino.
Café Glacé met Carré Cappuccino
Coupe Caramel afgewerkt met Carré Cappuccino.
Coupe Caramel met Carré Cappuccino
Coupe Caramel afgewerkt met Tulipe Fantasie.
Coupe Caramel met Tulipe Fantasie
Bordalou Basis afgewerkt met verschillende texturen van framboos.
Bordalou Basis met texturen van framboos
Tompouse in een glaasje.
Tom'Amandel
Een heerlijke Tiramisu met een twist.
Crocq'Amisu
Bordalou Basis afgewerkt met Decorette Meringue Passie.
Bordalou Basis met Decorette Meringue Passie
Bordalou Basis afgewerkt met Decorette Meringue Koffie.
Bordalou Basis met Decorette Meringue Koffie
Een heerlijk en origineel gerecht geserveerd op een bord in de vorm van een ballon.
Balloon
Serveer stukken breekkoek met verschillende dips.
Breekkoek met zoete dip
Maak een heerlijk koekjestaart met onze Breekoeken.
Koekjestaart met Breekkoek
Werk uw gerecht met reefilet af met onze Rastoria Spinazie.
Reefilet met Rastoria Spinazie
Serveer de Mini Gaufrettes Tomaat Basilicum in het doosje van Boursin met een dip van Boursin.
Mini Gaufrettes met Boursin
Serveer de Mini Gaufrettes als een lekker en gemakkelijk aperitiefhapje.
Apertiefhapje met Mini Gaufrettes Chorizo Mozzarella
Serveer de Mini Gaufrettes Tomaat Basilicum met een dip van Boursin.
Mini Gaufrettes met een dip Boursin
Werk uw vitello tonato af met de Parmesan Decor.
Vitello Tonato met Parmesan Decor
Serveer uw steak tartaar tussen de Parmesan Decor.
Steak tartaar met Parmesan Decor
Serveer de Rastoria Zeewier als decoratie bij een tartaar van tonijn.
Tartaar van tonijn met Rastoria Zeewier
Serveer de Mini Gaufrettes op een originele manier op een paprika.
Mini Gaufrettes met mousse van Breydelham
Een heerlijk herfst dessert op basis van Crémeux Walnoot.
Herfst in het bos
Maak een heerlijk dessert op basis van de Retro Crocq' Amandel.
Retro Amandel
Waan je in de hemel met dit heerlijk chocoladedessert.
Chocolate Heaven
Word verrast door onze Chocolade Tablet.
Chocolate Surprise
Een heerlijk zomers dessert op basis van Frozen Elements.
Exotic Summer
Banana Split met Tulipe Fantasie
Ontbijt met Granola #3 Cacao
Dessert met Carré Cappuccino
Bordalou Basis afgewerkt met aardbeien.
Bordalou Basis met Aardbeien
Bordalou Basis afgewerkt met chocoladeschilfers.
Bordalou Basis met Chocoladeschilfers
Bordalou Basis afgewerkt met stukjes perzik.
Bordalou Basis met Perzik
Summer Vibes
Chocoladetruffel met Kroepoek Chocolade
Moelleux van Chocolade met Kroepoek Chocolade
Hoevekip met Kroepoek Truffel
Carpaccio van langoustines met Kroepoek Wasabi
Wit van kabeljauw met Kroepoek Truffel
Geitenkaas van Polle met Kroepoek Gerookte Paprika
Gepofte ui met Kroepoek Sepia
Tartaar van Belgisch witblauw met Kroepoek Gerookte Paprika
Creatie van chocolade en mango met Kroepoek Saffraan
Vanillewafel met Kroepoek Rozenwater
Bordalou Basis afgewerkt met schijfjes kiwi.
Bordalou Basis met Kiwi
Bordalou Basis afgewerkt met stukjes banaan.
Bordalou Basis met Banaan
Bordalou Basis afgewerkt met blauwe bessen.
Bordalou Basis met Blauwe bessen
Bordalou Basis afgewerkt met frambozen.
Bordalou Basis met Framboos
Dessert by Roger van Damme, Decorettes
Dessert met Ring Tonka Melk Chocolade.
Ring Tonka Melk Chocolade
Chocolade Twist
Texturen van Framboos
Autumn on a plate
Dessert by Roger van Damme, Chocolate bar
Diamond Collection Mercado
IJscoupe met Rastoria Amandel
Elements met bosvruchten
Quiche chef's style
Bordalou basis afgewerkt met Exotische smaken.
Summer bordalou
Maak op basis van onze biscuits de mooiste taarten!
Zomerse biscuit
Keep calm and eat dessert!
Sweet Raspberry
Exotic dessert
Prikkel al de zintuigen!
Coconut Women
is het antwoord op alles!
Chocolade...
Als ode aan Antwerpen hebben we een dessert ontwikkeld op basis van de Skyline van Antwerpen !
Skyline Antwerpen
Creëer de zomer op je bord met Frozen Elements!
Summer Passion
Maak je gerecht een beetje 'Waco Taco'!
Waco Taco
De kant-en-klare desserts van de 'Diamond Collection' zijn op voorhand zorgvuldig samengesteld, waardoor je niet veel werk meer hebt. Enkel nog afwerken op locatie en klaar!
Diamond Collection dessert
Rijstpap met kroepoek saffraan
Serveer uw koekjes op een originele manier, zoals sablé mokka hazelnoot in een blikje van 100 % chef gevuld met fijngehakte hazelnootjes.
Sablé Mokka Hazelnoot in blik
Serveer uw kletskoppen op een originele manier, zoals in een blikje van 100 %Chef gevuld met suiker.
Kletskoppen in blik
Gebruik Elements als basis van je dessert en werk af met rood fruit en een fijne cress.
Elements met rode vruchten
Gebruik kroepoek wasabi als basis voor een origineel aperitiefhapje.
Amuse met Kroepoek Wasabi
Serveer onze quiches als lunchgerecht in combinatie met een verse salade.
Quiche met bijpassend slaatje
De Chocoladeschijven van Frozen elements kunnen gebruikt worden als basis van een dessert, maar zeker zo leuk als decoratie van je 'Signature Dame Blanche'
Signature Dame Blanche
Dit dessert opgebouwd uit verschillende 'Frozen elements' en afgewerkt met Yopol. Origineel gepresenteerd in een zelf gemaakt ijsbord.
Gletsjer
Een Dame Blanche “net iets anders”. 2 bollen vanille-ijs afgewerkt met verse chocoladesaus en 2 creatieve décors.
Dame Blanche Didess
Traditionele Café-Glacé gepresenteerd als een heksenketel vol verrassende koffie smaken.
Café Glacé
Een klassieke Pavlova geserveerd in een, terug van weggeweest, weckpot.
Pavlova
Maak kleine tapa desserts met Frozen Elements.
Tapa dessert met Frozen Elements