NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Crème brûlée
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Quiches 440g
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Meringues
Crème Brûlée
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Events
Vacatures
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess
Download
NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Crème brûlée
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Quiches 440g
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Meringues
Crème Brûlée
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Events
Vacatures
Contact
Home
Inspiratie en Tips
Inspiratie en Tips
Alles
Meringues
Crème Brûlée
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Transformeer je Retro Vanille Roulette in een zoete Burj Khalifa creatie!
Burj Khalifa
Onze Lukken vormen een eerbetoon aan de legendarische kotmadam van Dirk Peeters.
Lukken van de kotmadam
Dessert Rood Fruit
Dessert met kalamansi
Supersnelle Tarte Citron
Pétale Chocolate Noisette met Crème van Kalamansi
Een heerlijke tarte citron met Bordalou Basis en Mini Sfera Exotisch.
Tarte Citron
Kletskoppen Dessert met Crème van Kalamansi
Citrusdessert
Vanille-ijs met Meringue Mokka Hazelnoot en Kletskoppen
Vanille-ijs met Meringue Mokka Hazelnoot
Werk uw gerecht met reefilet af met onze Rastoria Spinazie.
Reefilet met Rastoria Spinazie
Crème Brûlée Pistache afgewerkt met Spongecake Pistache, Choc-O-Crisp Praliné, chocolade blad.
Crème Brûlée Pistache
Crème Brûlée Koffie afgewerkt met Spongecake Amandel, Choc-O-Crisp Praliné en cacaopoeder.
Crème Brûlée Koffie
Crème Brûlée Vanille afgewerkt met Spongecake Amandel.
Crème Brûlée Vanille
Mello Cakes zijn ideaal om te serveren bij de koffie.
Mello Cakes voor bij de koffie
Als ode aan Antwerpen hebben we een dessert ontwikkeld op basis van de Skyline van Antwerpen !
Skyline Antwerpen
Moelleux van Chocolade met Kroepoek Chocolade
is het antwoord op alles!
Chocolade...
Prikkel al de zintuigen!
Coconut Women
Summer Vibes
Bordalou Basis afgewerkt met stukjes perzik.
Bordalou Basis met Perzik
Bordalou Basis afgewerkt met chocoladeschilfers.
Bordalou Basis met Chocoladeschilfers
Bordalou Basis afgewerkt met aardbeien.
Bordalou Basis met Aardbeien
Dessert met Carré Cappuccino
Crème Brûlée Thee afgewerkt met Spongecake Amandel en Choc-O-Crisp Feuilletine.
Crème Brûlée Thee
Ontbijt met Granola #3 Cacao
Crème Brûlée Chocolade afgewerkt met Spongecake Chocolade en Choc-O-Crisp Praliné.
Crème Brûlée Chocolade
Crème Brûlée Hazelnoot afgewerkt met Spongecake Chocolade en Choc-O-Crisp Feuilletine.
Crème Brûlée Hazelnoot
Exotic dessert
Crémeux Thee
Crémeux Framboos
Crémeux Framboos
Maak op basis van onze biscuits de mooiste taarten!
Zomerse biscuit
Crémeux Pistache
Crémeux Hazelnoten
Crémeux Koffie
Crémeux Mango Passie
Crémeux Vanille
Oosterse wok met Kroepoek Rode Curry
Quiche chef's style
Bordalou met aardbeien en Dessert-Espuma Meringue Italienne.
Bordalou met aardbeien
Banana Split met Tulipe Fantasie
Bordalou Basis als een citroentaartje.
Bordalou Citroentaartje
Vanille-ijs afgewerkt met verse aardbeien en Dessert-Espuma Meringue Italienne.
Vanille-ijs met verse aardbeien en Dessert-Espuma Meringue Italienne
Chocolade bordje
Maak een heerlijk dessert op basis van de Retro Crocq' Amandel.
Retro Amandel
Zomers Dessert
Serveer de Mini Gaufrettes op een originele manier op een paprika.
Mini Gaufrettes met mousse van Breydelham
Serveer de Rastoria Zeewier als decoratie bij een tartaar van tonijn.
Tonijntartaar met Rastoria Zeewier
Crème Brûlée Mango Passie afgewerkt met stukjes mango, Mini Sfera Exotisch en Decorette Kokos.
Crème Brûlée Mango Passie
Serveer uw steak tartaar tussen de Parmesan Decor.
Steak tartaar met Parmesan Decor
Werk uw vitello tonato af met de Parmesan Decor.
Vitello Tonato met Parmesan Decor
Serveer de Mini Gaufrettes Tomaat Basilicum met een dip van Boursin.
Mini Gaufrettes met een dip van Boursin
Serveer de Mini Gaufrettes als een lekker en gemakkelijk aperitiefhapje.
Apertiefhapje met Mini Gaufrettes Chorizo Mozzarella
Serveer de Mini Gaufrettes Tomaat Basilicum in het doosje van Boursin met een dip van Boursin.
Mini Gaufrettes met Boursin
Maak een heerlijk koekjestaart met onze Breekoeken.
Koekjestaart met Breekkoek
Serveer stukken breekkoek met verschillende dips.
Breekkoek met zoete dip
Een heerlijk en origineel gerecht geserveerd op een bord in de vorm van een ballon.
Balloon
Bordalou Basis afgewerkt met Decorette Meringue Koffie.
Bordalou Basis met Decorette Meringue Koffie
Bordalou Basis afgewerkt met Decorette Meringue Passie.
Bordalou Basis met Decorette Meringue Passie
Vanillewafel met Kroepoek Rozenwater
Een heerlijke Tiramisu met een twist.
Crocq'Amisu
Tompouse in een glaasje.
Tom'Amandel
Bordalou Basis afgewerkt met verschillende texturen van framboos.
Bordalou Basis met texturen van framboos
Coupe Caramel afgewerkt met Tulipe Fantasie.
Coupe Caramel met Tulipe Fantasie
Coupe Caramel afgewerkt met Carré Cappuccino.
Coupe Caramel met Carré Cappuccino
Café Glacé afgewerkt met Carré Cappuccino.
Café Glacé met Carré Cappuccino
Pêche Melba afgewerkt met Rastoria Amandel.
Pêche Melba met Rastoria Amandel
Coupe krieken afgewerkt met Rastoria Amandel.
Coupe Krieken met Rastoria Amandel
Coupe Aardbei afgewerkt met Rastoria Amandel.
Coupe Aardbei met Rastoria Amandel
Coupe Chocolade afgewerkt met Tulipe Fantasie.
Coupe Chocolade met Tulipe Fantasie
Coupe Mokka afgewerkt met Carré Cappuccino.
Coupe Mokka met Carré Cappuccino
Coupe Caramel afgewerkt met Rastoria Amandel.
Coupe Caramel met Rastoria Amandel
Coupe Advocaat afgewerkt met Tulipe Fantasie.
Coupe Advocaat met Tulipe Fantasie
Coupe Vanille afgewerkt met kokosschaafsel en Tulipe Fantasie.
Coupe Vanille met kokos en Tulipe Fantasie
IJscoupe met Rastoria Amandel
Granola met gember en limoen
Granola zomerfruit
Granola dessert
Serveer de Retro Sprits in een oud koekenblik bij de koffie.
Retro Sprits in een oud koekenblik
Serveer de Chocolade Nougatines op retro servies bij een heerlijke tas koffie.
Chocolade Nougatines
Serveer de Retro Crocq' Amandel op een retro presentatieschaal.
Retro Crocq' Amandel
Serveer de Retro Kattentongen op een originele manier in een oud blik.
Retro Kattentongen
Serveer onze Retro Collectie op een originele retro presentatieschaal.
Retro koekjes geserveerd op een retro presentatieschaal
Serveer de Mai Phai als chips bij gaucamole.
Mai Phai met gaucamole
Serveer de Parmesan Decor op een originele wijze met guacamole en zure room.
Parmesan Decor met guacamole en zure room
Serveer een tartaar van tonijn op een originele manier en werk af met Rastoria Zeewier.
Rastoria Zeewier met Tartaar van Tonijn
Werk uw Pavlova af met Kletskoppen Framboos.
Pavlova met Kletskoppen Framboos
Texturen van Framboos
Pavlova afgewerkt met een Soezenraster.
Pavlova met Soezenraster
Chocolademousse afgewerkt met Kletskoppen en Chocolade Crispy.
Chocolademousse met Kletskoppen en Chocolade Crispy
Chocolademousse afgewerkt met Kletskoppen en Pétale Chocolate Noisette.
Chocolademousse met Kletskoppen en Pétale Chocolate Noisette
Pavlova afgewerkt met een Vanille Noisette.
Pavlova met Vanille Noisette
Vul de chocolade cannelloni's met chocolademousse.
Assortiment Cannelloni gevuld met Chocolademousse
Bordalou Basis afgewerkt met frambozen.
Bordalou Basis met Framboos
Bordalou Basis afgewerkt met blauwe bessen.
Bordalou Basis met Blauwe bessen
Bordalou Basis afgewerkt met stukjes banaan.
Bordalou Basis met Banaan
Bordalou Basis afgewerkt met schijfjes kiwi.
Bordalou Basis met Kiwi
Serveer de Mini Gaufrettes Maroilles Kaas origineel op een stuk kaas.
Mini Gaufrettes Maroilles Kaas
Serveer uw ijsje in onze Petit Cornets.
IJsjes met Assortiment Petit Cornet
Creatie van chocolade en mango met Kroepoek Saffraan
Tartaar van Belgisch witblauw met Kroepoek Gerookte Paprika
Gepofte ui met Kroepoek Sepia
Geitenkaas van Polle met Kroepoek Gerookte Paprika
Wit van kabeljauw met Kroepoek Truffel
Carpaccio van langoustines met Kroepoek Wasabi
Hoevekip met Kroepoek Truffel
Chocoladetruffel met Kroepoek Chocolade
Een heerlijk zomers dessert uit het boek van Roger Van Damme Dessert p.24.
Lemon Squash
Traditionele Café-Glacé gepresenteerd als een heksenketel vol verrassende koffie smaken.
Café Glacé
Rijstpap met kroepoek saffraan
Griekse yoghurt met appelcompote en Granola #3 Cacao
Maak kleine tapa desserts met Frozen Elements.
Tapa dessert met Frozen Elements
Vanille-ijs afgewerkt met Tulipe Fantasie en Spongecake Amandel.
Vanille-ijs met Tulipe Fantasie
Dame Blanche afgewerkt met Paashaasjes.
Dame Blanche Pasen
Een klassieke Pavlova geserveerd in een, terug van weggeweest, weckpot.
Pavlova
Maak je gerecht een beetje 'Waco Taco'!
Waco Taco
Een Dame Blanche “net iets anders”. 2 bollen vanille-ijs afgewerkt met verse chocoladesaus en 2 creatieve décors.
Dame Blanche Didess
Bordalou Basis afgewerkt met exotische smaken.
Exotische Bordalou
Quiche Lorraine geserveerd met garnituur van krokant gebakken spek en ui.
Quiche Lorraine
Serveer onze quiches als lunchgerecht in combinatie met een verse salade.
Quiche met bijpassend slaatje
Gebruik kroepoek wasabi als basis voor een origineel aperitiefhapje.
Amuse met Kroepoek Wasabi
Crème Brûlée Framboos Valentijn
Steak Tartaar met Rastoria Zeewier.
Steak Tartaar met Rastoria Zeewier
Koekjes bij de koffie
Brownie afgewerkt met vanille-ijs en Trinité Pistache Cornflakes.
Brownie met Trinité Pistache Cornflakes
Gaufrette Rode Biet gevuld met Gorgonzola.
Gaufrette Rode Biet met Gorgonzola
Tiramisu met Crocq' Amandel
Retro Tiramisu
Gebruik Elements als basis van je dessert en werk af met rood fruit en een fijne cress.
Elements met rode vruchten
Tartaar van tonijn met Natural Sauce Aji Amarillo en Rastoria Zeewier.
Tartaar van tonijn met Rastoria Zeewier
Serveer uw kletskoppen op een originele manier, zoals in een blikje van 100 %Chef gevuld met suiker.
Kletskoppen in blik
Air Tiramisu
Dame Blanche afgewerkt met Carré Mokka Chocoflakes.
Dame Blanche met Carré Mokka Chocoflakes
Bordalou Rood Fruit met Maxi Quenelle Rood Fruit
Valentijnsbordalou
Crème Brûlée Framboos afgewerkt met frambozen en aardbeien.
Crème Brûlée Framboos
Serveer uw koekjes op een originele manier, zoals sablé mokka hazelnoot in een blikje van 100 % chef gevuld met fijngehakte hazelnootjes.
Sablé Mokka Hazelnoot in blik