NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess
Download
NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Home
Inspiratie en Tips
Inspiratie en Tips
Alles
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Werkwijze Tarte Tatin
Pasta Funghi met Kroepoek Truffel
Gegrilde groenten met Parmesan Decor en ansjovis
Tarte Tatin Kerstomaten met tonijn
Bordalou Basis met dulce de leche en banaan
Dame Blanche met Lukken
Trifle van rood fruit met Kletskoppen Framboos
Vanille-ijs met Kroepoek Rozenwater
Heerlijke sabayon met madeleines
Sabayon
Tarte Tatin met gepocheerde peer en blauwe kaas
Tarte Tatin Zilveruitjes met reblochon en spek
Tarte Tatin Kerstomaat met burrata en ansjovis
Tarte Tatin met gebakken vijgen en geitenkaas
Tarte Tatin Appel & Limoen met bananenijs en dulce de leche
Coupe rood fruit met Kroepoek Rozenwater
Tarte Tatin Exotisch met kokos
Tarte Tatin Exotisch met gekonfijte eend
Tarte Tatin met gebakken vijgen, beuling en geitenkaas
Tarte Tatin met witte pens
Tarte Tatin Kerstomaten met Ansjovis en Burrata
Tarte Tatin Kerstomaten met Italiaanse salade
Tarte Tatin op Griekse wijze
Paella de Marisco met Kroepoek Sepia
Paella Valenciana met Kroepoek Saffraan
Thaise rode curry met Kroepoek Rode Curry
Wokgroenten in oestersaus met zalm en Kroepoek Wasabi
Oosterse bouillonsoep met rauwe zalm en Kroepoek Wasabi
Pasta Carbonara met Kroepoek Truffel
Pasta al Pomodoro e Basilico met Parmesan Decor
Gazpacho met Kroepoek Gerookte Paprika
Gegrilde groenten met hummus en Kroepoek Gerookte Paprika
Mini Gaufrettes met crème van belperknolle
Serveer uw koekjes op een originele manier, zoals sablé mokka hazelnoot in een blikje van 100 % chef gevuld met fijngehakte hazelnootjes.
Sablé Mokka Hazelnoot in blik
Appeltaart met sabayon
Dame Blanche met Retro Lukken
Bordalou Rood Fruit met Maxi Quenelle Rood Fruit
Valentijnsbordalou
Dame Blanche afgewerkt met Carré Mokka Chocoflakes.
Dame Blanche met Carré Mokka Chocoflakes
Air Tiramisu
Serveer uw kletskoppen op een originele manier, zoals in een blikje van 100 %Chef gevuld met suiker.
Kletskoppen in blik
Tartaar van tonijn met Natural Sauce Aji Amarillo en Rastoria Zeewier.
Tartaar van tonijn met Rastoria Zeewier
Gebruik Elements als basis van je dessert en werk af met rood fruit en een fijne cress.
Elements met rode vruchten
Tiramisu met Crocq' Amandel
Retro Tiramisu
Gaufrette Rode Biet gevuld met Gorgonzola.
Gaufrette Rode Biet met Gorgonzola
Brownie afgewerkt met vanille-ijs en Trinité Pistache Cornflakes.
Brownie met Trinité Pistache Cornflakes
Koekjes bij de koffie
Steak Tartaar met Rastoria Zeewier.
Steak Tartaar met Rastoria Zeewier
Gebruik kroepoek wasabi als basis voor een origineel aperitiefhapje.
Amuse met Kroepoek Wasabi
Serveer onze quiches als lunchgerecht in combinatie met een verse salade.
Quiche met bijpassend slaatje
Quiche Lorraine geserveerd met garnituur van krokant gebakken spek en ui.
Quiche Lorraine
Bordalou Basis afgewerkt met exotische smaken.
Exotische Bordalou
Een Dame Blanche “net iets anders”. 2 bollen vanille-ijs afgewerkt met verse chocoladesaus en 2 creatieve décors.
Dame Blanche Didess
Maak je gerecht een beetje 'Waco Taco'!
Waco Taco
Een klassieke Pavlova geserveerd in een, terug van weggeweest, weckpot.
Pavlova
Dame Blanche afgewerkt met Paashaasjes.
Dame Blanche Pasen
Vanille-ijs afgewerkt met Tulipe Fantasie en Spongecake Amandel.
Vanille-ijs met Tulipe Fantasie
Maak kleine tapa desserts met Frozen Elements.
Tapa dessert met Frozen Elements
Griekse yoghurt met appelcompote en Granola #3 Cacao
Rijstpap met kroepoek saffraan
Traditionele Café-Glacé gepresenteerd als een heksenketel vol verrassende koffie smaken.
Café Glacé
Een heerlijk zomers dessert uit het boek van Roger Van Damme Dessert p.24.
Lemon Squash
Chocoladetruffel met Kroepoek Chocolade
Hoevekip met Kroepoek Truffel
Carpaccio van langoustines met Kroepoek Wasabi
Wit van kabeljauw met Kroepoek Truffel
Geitenkaas van Polle met Kroepoek Gerookte Paprika
Gepofte ui met Kroepoek Sepia
Tartaar van Belgisch witblauw met Kroepoek Gerookte Paprika
Creatie van chocolade en mango met Kroepoek Saffraan
Serveer uw ijsje in onze Petit Cornets.
IJsjes met Assortiment Petit Cornet
Serveer de Mini Gaufrettes Maroilles Kaas origineel op een stuk kaas.
Mini Gaufrettes Maroilles Kaas
Bordalou Basis afgewerkt met schijfjes kiwi.
Bordalou Basis met Kiwi
Bordalou Basis afgewerkt met stukjes banaan.
Bordalou Basis met Banaan
Bordalou Basis afgewerkt met blauwe bessen.
Bordalou Basis met Blauwe bessen
Bordalou Basis afgewerkt met frambozen.
Bordalou Basis met Framboos
Vul de chocolade cannelloni's met chocolademousse.
Assortiment Cannelloni gevuld met Chocolademousse
Pavlova afgewerkt met een Vanille Noisette.
Pavlova met Vanille Noisette
Chocolademousse afgewerkt met Kletskoppen en Pétale Chocolate Noisette.
Chocolademousse met Kletskoppen en Pétale Chocolate Noisette
Chocolademousse afgewerkt met Kletskoppen en Chocolade Crispy.
Chocolademousse met Kletskoppen en Chocolade Crispy
Texturen van Framboos
Werk uw Pavlova af met Kletskoppen Framboos.
Pavlova met Kletskoppen Framboos
Serveer een tartaar van tonijn op een originele manier en werk af met Rastoria Zeewier.
Rastoria Zeewier met Tartaar van Tonijn
Serveer de Parmesan Decor op een originele wijze met guacamole en zure room.
Parmesan Decor met guacamole en zure room
Serveer de Mai Phai als chips bij gaucamole.
Mai Phai met gaucamole
Serveer onze Retro Collectie op een originele retro presentatieschaal.
Retro koekjes geserveerd op een retro presentatieschaal
Serveer de Retro Kattentongen op een originele manier in een oud blik.
Retro Kattentongen
Serveer de Retro Crocq' Amandel op een retro presentatieschaal.
Retro Crocq' Amandel
Pavlova afgewerkt met een Soezenraster.
Pavlova met Soezenraster
Serveer de Retro Sprits in een oud koekenblik bij de koffie.
Retro Sprits in een oud koekenblik
Granola dessert
Granola zomerfruit
Granola met gember en limoen
IJscoupe met Rastoria Amandel
Coupe Vanille afgewerkt met kokosschaafsel en Tulipe Fantasie.
Coupe Vanille met kokos en Tulipe Fantasie
Coupe Mokka afgewerkt met Carré Cappuccino.
Coupe Mokka met Carré Cappuccino
Coupe krieken afgewerkt met Rastoria Amandel.
Coupe Krieken met Rastoria Amandel
Pêche Melba afgewerkt met Rastoria Amandel.
Pêche Melba met Rastoria Amandel
Café Glacé afgewerkt met Carré Cappuccino.
Café Glacé met Carré Cappuccino
Coupe Caramel afgewerkt met Carré Cappuccino.
Coupe Caramel met Carré Cappuccino
Coupe Caramel afgewerkt met Tulipe Fantasie.
Coupe Caramel met Tulipe Fantasie
Bordalou Basis afgewerkt met verschillende texturen van framboos.
Bordalou Basis met texturen van framboos
Tompouse in een glaasje.
Tom'Amandel
Een heerlijke Tiramisu met een twist.
Crocq'Amisu
Vanillewafel met Kroepoek Rozenwater
Bordalou Basis afgewerkt met Decorette Meringue Passie.
Bordalou Basis met Decorette Meringue Passie
Bordalou Basis afgewerkt met Decorette Meringue Koffie.
Bordalou Basis met Decorette Meringue Koffie
Een heerlijk en origineel gerecht geserveerd op een bord in de vorm van een ballon.
Balloon
Serveer stukken breekkoek met verschillende dips.
Breekkoek met zoete dip
Maak een heerlijk koekjestaart met onze Breekoeken.
Koekjestaart met Breekkoek
Serveer de Mini Gaufrettes Tomaat Basilicum in het doosje van Boursin met een dip van Boursin.
Mini Gaufrettes met Boursin
Serveer de Mini Gaufrettes als een lekker en gemakkelijk aperitiefhapje.
Apertiefhapje met Mini Gaufrettes Chorizo Mozzarella
Serveer de Mini Gaufrettes Tomaat Basilicum met een dip van Boursin.
Mini Gaufrettes met een dip van Boursin
Werk uw vitello tonato af met de Parmesan Decor.
Vitello Tonato met Parmesan Decor
Serveer uw steak tartaar tussen de Parmesan Decor.
Steak tartaar met Parmesan Decor
Serveer de Rastoria Zeewier als decoratie bij een tartaar van tonijn.
Tonijntartaar met Rastoria Zeewier
Serveer de Mini Gaufrettes op een originele manier op een paprika.
Mini Gaufrettes met mousse van Breydelham
Zomers Dessert
Maak een heerlijk dessert op basis van de Retro Crocq' Amandel.
Retro Amandel
Chocolade bordje
Vanille-ijs afgewerkt met verse aardbeien en Dessert-Espuma Meringue Italienne.
Vanille-ijs met verse aardbeien en Dessert-Espuma Meringue Italienne
Bordalou Basis als een citroentaartje.
Bordalou Citroentaartje
Banana Split met Tulipe Fantasie
Bordalou met aardbeien en Dessert-Espuma Meringue Italienne.
Bordalou met aardbeien
Quiche chef's style
Oosterse wok met Kroepoek Rode Curry
Petit Cornet met gezouten karamel
Maak op basis van onze biscuits de mooiste taarten!
Zomerse biscuit
Exotic dessert
Ontbijt met Granola #3 Cacao
Dessert met Carré Cappuccino
Bordalou Basis afgewerkt met aardbeien.
Bordalou Basis met Aardbeien
Bordalou Basis afgewerkt met chocoladeschilfers.
Bordalou Basis met Chocoladeschilfers
Bordalou Basis afgewerkt met stukjes perzik.
Bordalou Basis met Perzik
Tarte Tatin met geitenkaas en spek
Prikkel al de zintuigen!
Coconut Women
is het antwoord op alles!
Chocolade...
Moelleux van Chocolade met Kroepoek Chocolade
Als ode aan Antwerpen hebben we een dessert ontwikkeld op basis van de Skyline van Antwerpen !
Skyline Antwerpen
Mello Cakes zijn ideaal om te serveren bij de koffie.
Mello Cakes voor bij de koffie
Werk uw gerecht met reefilet af met onze Rastoria Spinazie.
Reefilet met Rastoria Spinazie
Vanille-ijs met Meringue Mokka Hazelnoot en Kletskoppen
Vanille-ijs met Meringue Mokka Hazelnoot
Citrusdessert
Tarte Tatin Kerstomaten met kokkels
Kletskoppen Dessert met Crème van Kalamansi
Tarte Tatin Kerstomaten met ansjovis
Tarte Tatin Exotisch met pistache-ijs en Crunchy Nut Pistachio
Pétale Chocolate Noisette met Crème van Kalamansi
Tarte Tatin Zilveruitjes & Tijm met hamburger
Coupe Advocaat afgewerkt met Tulipe Fantasie.
Coupe Advocaat met Tulipe Fantasie
Dessert met kalamansi
Tarte Tatin Kerstomaten met risottokroket
Dessert Rood Fruit
Tarte Tatin Zilveruitjes & Tijm met beuling
Onze Lukken vormen een eerbetoon aan de legendarische kotmadam van Dirk Peeters.
Lukken van de kotmadam
Een heerlijke tarte citron met Bordalou Basis en Mini Sfera Exotisch.
Tarte Citron
Transformeer je Retro Vanille Roulette in een zoete Burj Khalifa creatie!
Burj Khalifa
Amandelrisotto met ree en Kroepoek Truffel
Supersnelle Tarte Citron
Tarte Tatin met steak
Kroepoek Sepia met Labneh
Tarte Tatin Kerstomaten met Rastoria Tomaat
Tarte Tatin Appel & Limoen met vanille-ijs
Tarte Tatin Exotisch met pistache-ijs en Fruit Sheet Mango
Tarte Tatin Zilveruitjes & Tijm met hamburger
Coupe Chocolade afgewerkt met Tulipe Fantasie.
Coupe Chocolade met Tulipe Fantasie
Tarte Tatin met geitenkaas en gebakken vijgen
Tarte Tatin met beuling en foie gras
Coupe Caramel afgewerkt met Rastoria Amandel.
Coupe Caramel met Rastoria Amandel
Waco Taco met Pulled Beef
Taco
Coupe Aardbei afgewerkt met Rastoria Amandel.
Coupe Aardbei met Rastoria Amandel
Millefeuille Exotisch
Millefeuille Kalamansi
Feuilletée karamel & chocolade
Dessert rood fruit en basilicum
Feuilletée met perziken
Chocolademousse met rood fruit
Ruby Dessert
Koffiecups
Exotisch Dessert
Chocoladedessert
Quenelle Chocolademousse
Mascarpone met amandel
Mascarpone met hazelnoot
Ring Vanille met chocoladetoetsen
Koffieboon
Chocolademousse
Tiramisu
Dessert Vanille Karamel
Vanille cremeux met exotische smaken
Goudstaaf met icecrémeux kalamansi en vanille
Frisse Feuilletée Karamel
Feuilletée Karamel met Crémeux Vanille
Dessert Chocolade Hazelnoot
Vanille Ring
Millefeuille Ruby Perzik