NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess
Download
NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Contact
Home
Inspiratie en Tips
Mini Gaufrettes met crème van Belper Knolle
Mini Gaufrettes met crème van Belper Knolle
Ingrediënten:
Mini Gaufrettes Tomaat-Basilicum
Crème van Belper Knolle (Een Zwitserse rauwmelkse kaas met een intense, pittige smaak en een toets van knoflook en peper)
Pepercrunch
Crème van basilicum
Verse mierikswortel
Cress
Bereidingswijze:
Bestrijk één Mini Gaufrette met een royale laag Crème van Belper Knolle en plaats de tweede gaufrette erbovenop. Druk lichtjes aan.
Rol de zijkanten door de pepercrunch zodat deze mooi blijft kleven in de kaas. Dit geeft een extra pittige bite.
Spuit kleine toefjes Crème van basilicum bovenop voor een frisse en kruidige toets.
Rasp er wat verse mierikswortel overheen voor een pittige kick.
Werk af met een beetje Cress.
Naar recept van
Carl Wens, Restaurant De Pastorie, Lichtaart.
Naar overzicht
Serveertips
Chocolademousse met rood fruit
Pavlova
Chocolademousse met Kletskoppen en Pétale Chocolate Noisette
Mascarpone met hazelnoot
Dame Blanche Didess
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Smaakvolle mini boterwafeltjes met de zoete smaak van tomaat en een vleugje basilicum.
Mini Gaufrettes Tomaat Basilicum