Mini Gaufrettes met crème van Belper Knolle

Mini Gaufrettes met crème van Belper Knolle

Ingrediënten:

  • Mini Gaufrettes Tomaat-Basilicum
  • Crème van Belper Knolle (Een Zwitserse rauwmelkse kaas met een intense, pittige smaak en een toets van knoflook en peper)
  • Pepercrunch
  • Crème van basilicum
  • Verse mierikswortel
  • Cress

Bereidingswijze:

  1. Bestrijk één Mini Gaufrette met een royale laag Crème van Belper Knolle en plaats de tweede gaufrette erbovenop. Druk lichtjes aan.
  2. Rol de zijkanten door de pepercrunch zodat deze mooi blijft kleven in de kaas. Dit geeft een extra pittige bite.
  3. Spuit kleine toefjes Crème van basilicum bovenop voor een frisse en kruidige toets.
  4. Rasp er wat verse mierikswortel overheen voor een pittige kick.
  5. Werk af met een beetje Cress.

Naar recept van Carl Wens, Restaurant De Pastorie, Lichtaart.

Producten