Bijna twee decennia lang wordt de keuken van de Pastorie in Lichtaart geleid door de cuisinier Carl Wens en is er een persoonlijke stijl ontwikkeld. Hij kan bogen op een indrukwekkende ervaring. Een harmonisch evenwicht tussen klassiek en experimenteel met hier en daar een ingetogen link naar het exotische. Bij Carl kan men proeven van bijzondere creatieve gerechten.
Het historische pand “De Pastorie” is een klassiek pand uit de 17e eeuw, gelegen in het dorpje Lichtaart in de Belgische Kempen. Waar ooit een pastoor woonde bevindt zich nu een stijlvol en sfeervol gastronomisch restaurant. Rondom het gebouw ligt een schitterend onderhouden tuin met een magnifiek terras, door GaultMillau verkozen tot het mooiste van België. In het met een Michelinster bekroonde restaurant worden gasten op een hartelijke en warme wijze ontvangen, volgens de regels van de kunst.
Gastvrouw Loes, haar team, Carl Wens en zijn keukenbrigade staan garant voor een hoogstaande culinaire ervaring.