NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess
Download
NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Home
Inspiratie en Tips
Exotisch Dessert
Exotisch Dessert
Ingrediënten:
Feuilletée Karamel
Spuitzak Crémeux Vanille
Spuitzak Crémeux Kalamansi
Spongecake Amandel
Mangocoulis
Yopol
Suiker
Bereidingswijze:
Maak laagjes van Feuilleté Karamel en Crémeux Vanille.
Werk af met Spongecake Amandel en yopol.
Spuit Crémeux Kalamansi in een tas en bestrooi met suiker.
Brand de suiker af.
Naar overzicht
Serveertips
Bordalou met aardbeien
Reefilet met Rastoria Spinazie
Exotic dessert
Pasta al Pomodoro e Basilico met Parmesan Decor
Retro koekjes geserveerd op een retro presentatieschaal
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Gekarameliseerde bladerdeegkrokantjes met 100 % boter.
Feuilletée Karamel
Licht en luchtige spongecake met amandel.
Spongecake Amandel
Crémeux met de smaak van kalamansi, een combinatie van limoen en mandarijn.
Spuitzak Crémeux Kalamansi
Fluweelzachte crémeux met een rijke vanillesmaak.
Spuitzak Crémeux Vanille