NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cake
Cupcakes
Luxe koekjes
Deegstangen
Plaatcake & biscuit
Mini Quiches
Quiches 140 g
Plaatquiches
Bordalou Bulk
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess
Download
NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cake
Cupcakes
Luxe koekjes
Deegstangen
Plaatcake & biscuit
Mini Quiches
Quiches 140 g
Plaatquiches
Bordalou Bulk
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Contact
Home
Inspiratie en Tips
Exotisch Dessert
Exotisch Dessert
Ingrediënten:
Feuilletée Karamel
Spuitzak Crémeux Vanille
Spuitzak Crémeux Kalamansi
Spongecake Amandel
Mangocoulis
Yopol
Suiker
Bereidingswijze:
Maak laagjes van Feuilleté Karamel en Crémeux Vanille.
Werk af met Spongecake Amandel en yopol.
Spuit Crémeux Kalamansi in een tas en bestrooi met suiker.
Brand de suiker af.
Naar overzicht
Serveertips
Tarte Tatin Zilveruitjes & Tijm met hamburger
Tarte Tatin Kerstomaten met Ansjovis en Burrata
Millefeuille Ruby Perzik
Tarte Tatin met gebakken vijgen en geitenkaas
Retro Kattentongen
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Gekarameliseerde bladerdeegkrokantjes met 100 % boter.
Feuilletée Karamel
Licht en luchtige spongecake met amandel.
Spongecake Amandel
Crémeux met de smaak van kalamansi, een combinatie van limoen en mandarijn.
Spuitzak Crémeux Kalamansi
Fluweelzachte crémeux met een rijke vanillesmaak.
Spuitzak Crémeux Vanille