NL
NL
EN
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Producten
Koekjes en cakes zakjes
Retro Collectie
Frozen Elements
Quiches 440g
Mini Gaufrettes
Luxe koekjes & Cakes
Gastronomische koekjes
Quiches 140 g
Cupcakes
Individueel verpakte koekjes
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Granola
Kletskoppen
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Kroepoek
Bordalou
Mini Quiches
Diamond collection
Plaatcake & biscuit
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess
Download
NL
NL
EN
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Producten
Koekjes en cakes zakjes
Retro Collectie
Frozen Elements
Quiches 440g
Mini Gaufrettes
Luxe koekjes & Cakes
Gastronomische koekjes
Quiches 140 g
Cupcakes
Individueel verpakte koekjes
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Granola
Kletskoppen
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Kroepoek
Bordalou
Mini Quiches
Diamond collection
Plaatcake & biscuit
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo
Contact
Home
Inspiratie en Tips
Frozen elements
Summer bordalou
Summer bordalou
Naar overzicht
Ontvorm de bordalou basis en leg deze in een paella pannetje (100%Chef)
Bak de bordalou in een voorverwarmde oven van 170°C, gedurende 40 à 50 minuten.
Werk af met :
Perfect Dessert Salsa exotisch
Mini Sfera Exotisch
Maxi Sfera Exotisch
Mini quenelle exotisch / Little Lemon
Meringue Traditionelle / Decorette Meringue Passie
Ananas
Atsina cress
Yopol
Flambeer het geheel met Mandarine Napoleon
Serveertips
Autumn on a plate
Signature Dame Blanche
Chocolade...
Tapa dessert met Frozen Elements
Summer Vibes
contacteer ons
Paella pan
Deel dit bericht
Producten
Deze bordalou basis kan afgewerkt worden met garnituur naar keuze.
Bordalou Basis
Ultrafijne, luchtige meringues afgewerkt met gevriesdroogde passievrucht.
Decorette Meringue Passie
Klein schattig maar scherp citroen cremeutje.
Little Lemon
Sfera van passievrucht en mango.
Maxi Sfera Exotisch
Krokante meringues.
Meringue Traditionnel
Frisse quenelle op basis van een mango en passievruchtencremeux.
Mini Quenelle Exotisch
Frisse passie & mangocrémeux.
Mini Sfera Exotisch
Salsa op basis van limoen, passie en mango.
Perfect Dessert Salsa Exotisch Limoen