NL
NL
DE
EN
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Crème brûlée
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Quiches 440g
Plaatquiches
Frozen Elements
Diamond collection
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Individueel verpakte koekjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Crème Brûlée
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo
Events
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess
Download
NL
NL
DE
EN
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Crème brûlée
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Quiches 440g
Plaatquiches
Frozen Elements
Diamond collection
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Individueel verpakte koekjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Crème Brûlée
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo
Events
Contact
Home
Inspiratie en Tips
Frozen elements
Inspiratie en Tips
Alles
Crème Brûlée
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Valentijnsmiserable
Dit dessert opgebouwd uit verschillende 'Frozen elements' en afgewerkt met Yopol. Origineel gepresenteerd in een zelf gemaakt ijsbord.
Gletsjer
Als ode aan Antwerpen hebben we een dessert ontwikkeld op basis van de Skyline van Antwerpen !
Skyline Antwerpen
is het antwoord op alles!
Chocolade...
Prikkel al de zintuigen!
Coconut Women
Summer Vibes
Exotic dessert
Keep calm and eat dessert!
Sweet Raspberry
Een heerlijk zomers dessert op basis van Frozen Elements.
Exotic Summer
Word verrast door onze Chocolade Tablet.
Chocolate Surprise
Chocolade bordje
Waan je in de hemel met dit heerlijk chocoladedessert.
Chocolate Heaven
Een heerlijk herfst dessert op basis van Crémeux Walnoot.
Herfst in het bos
Een heerlijk en origineel gerecht geserveerd op een bord in de vorm van een ballon.
Balloon
Diamond Collection Mercado
Dessert by Roger van Damme, Chocolate bar
Autumn on a plate
Texturen van Framboos
Chocolade Twist
Dessert met Ring Tonka Melk Chocolade.
Ring Tonka Melk Chocolade
Dessert by Roger van Damme, Decorettes
Een kerstbal gemaakt van Sphere Jade Mascarpone.
Kerst "Tiramisu" bal
Een heerlijk zomers dessert uit het boek van Roger Van Damme Dessert p.24.
Lemon Squash
De kant-en-klare desserts van de 'Diamond Collection' zijn op voorhand zorgvuldig samengesteld, waardoor je niet veel werk meer hebt. Enkel nog afwerken op locatie en klaar!
Diamond Collection dessert
Maak kleine tapa desserts met Frozen Elements.
Tapa dessert met Frozen Elements
Creëer de zomer op je bord met Frozen Elements!
Summer Passion
De Chocoladeschijven van Frozen elements kunnen gebruikt worden als basis van een dessert, maar zeker zo leuk als decoratie van je 'Signature Dame Blanche'
Signature Dame Blanche
Dame Blanche met Schijf Fondant Chocolade
Gebruik Elements als basis van je dessert en werk af met rood fruit en een fijne cress.
Elements met rode vruchten
Misérable op poutrel
Heerlijke Misérable met texturen van framboos
Misérable Frambozen