NL
NL
DE
EN
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Crème brûlée
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Quiches 440g
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Meringues
Crème Brûlée
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Events
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess
Download
NL
NL
DE
EN
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Crème brûlée
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Quiches 440g
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Meringues
Crème Brûlée
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Events
Contact
Home
Inspiratie en Tips
Frozen elements
Inspiratie en Tips
Alles
Meringues
Crème Brûlée
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Dessert Rood Fruit
Dessert met kalamansi
Supersnelle Tarte Citron
Een heerlijke tarte citron met Bordalou Basis en Mini Sfera Exotisch.
Tarte Citron
Citrusdessert
Crème Brûlée Pistache afgewerkt met Spongecake Pistache, Choc-O-Crisp Praliné, chocolade blad.
Crème Brûlée Pistache
Crème Brûlée Koffie afgewerkt met Spongecake Amandel, Choc-O-Crisp Praliné en cacaopoeder.
Crème Brûlée Koffie
Crème Brûlée Vanille afgewerkt met Spongecake Amandel.
Crème Brûlée Vanille
Als ode aan Antwerpen hebben we een dessert ontwikkeld op basis van de Skyline van Antwerpen !
Skyline Antwerpen
is het antwoord op alles!
Chocolade...
Prikkel al de zintuigen!
Coconut Women
Summer Vibes
Crème Brûlée Thee afgewerkt met Spongecake Amandel en Choc-O-Crisp Feuilletine.
Crème Brûlée Thee
Crème Brûlée Chocolade afgewerkt met Spongecake Chocolade en Choc-O-Crisp Praliné.
Crème Brûlée Chocolade
Crème Brûlée Hazelnoot afgewerkt met Spongecake Chocolade en Choc-O-Crisp Feuilletine.
Crème Brûlée Hazelnoot
Exotic dessert
Crémeux Thee
Crémeux Framboos
Crémeux Pistache
Crémeux Hazelnoten
Crémeux Koffie
Crémeux Vanille
Bordalou met aardbeien en Dessert-Espuma Meringue Italienne.
Bordalou met aardbeien
Bordalou Basis als een citroentaartje.
Bordalou Citroentaartje
Vanille-ijs afgewerkt met verse aardbeien en Dessert-Espuma Meringue Italienne.
Vanille-ijs met verse aardbeien en Dessert-Espuma Meringue Italienne
Chocolade bordje
Zomers Dessert
Crème Brûlée Mango Passie afgewerkt met stukjes mango, Mini Sfera Exotisch en Decorette Kokos.
Crème Brûlée Mango Passie
Een heerlijk en origineel gerecht geserveerd op een bord in de vorm van een ballon.
Balloon
Bordalou Basis afgewerkt met Decorette Meringue Koffie.
Bordalou Basis met Decorette Meringue Koffie
Bordalou Basis afgewerkt met Decorette Meringue Passie.
Bordalou Basis met Decorette Meringue Passie
Een heerlijke Tiramisu met een twist.
Crocq'Amisu
Bordalou Basis afgewerkt met verschillende texturen van framboos.
Bordalou Basis met texturen van framboos
Texturen van Framboos
Een heerlijk zomers dessert uit het boek van Roger Van Damme Dessert p.24.
Lemon Squash
Maak kleine tapa desserts met Frozen Elements.
Tapa dessert met Frozen Elements
Vanille-ijs afgewerkt met Tulipe Fantasie en Spongecake Amandel.
Vanille-ijs met Tulipe Fantasie
Dame Blanche afgewerkt met Paashaasjes.
Dame Blanche Pasen
Een klassieke Pavlova geserveerd in een, terug van weggeweest, weckpot.
Pavlova
Crème Brûlée Framboos Valentijn
Brownie afgewerkt met vanille-ijs en Trinité Pistache Cornflakes.
Brownie met Trinité Pistache Cornflakes
Gebruik Elements als basis van je dessert en werk af met rood fruit en een fijne cress.
Elements met rode vruchten
Air Tiramisu
Dame Blanche afgewerkt met Carré Mokka Chocoflakes.
Dame Blanche met Carré Mokka Chocoflakes
Bordalou Rood Fruit met Maxi Quenelle Rood Fruit
Valentijnsbordalou