NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Events
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess
Download
NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Events
Contact
Home
Inspiratie en Tips
Frozen elements
Dame Blanche met Schijf Fondant Chocolade
Dame Blanche met Schijf Fondant Chocolade
Ingrediënten
Schijf Fondant Chocolade
Vanille-ijs
Chocoladesaus
Decorette Meringue Koffie
Spongecake Chocolade
Crumble Chocolade
Spuitzak Caramel Crémeux
Atsina Cress
Half opgeklopte room
Bereiding
Decoreer de Schijf Fondant Chocolade met de half opgeklopte room, Spuitzak Caramel Crémeux, Crumble Chocolade, Spongecake Chocolade, Décorette Meringue Koffie en Atsina Cress.
Verwarm de chocoladesaus.
Schep 3 bollen vanille-ijs in het bord.
Leg de Schijf Fondant Chocolade op het bord met vanille-ijs.
Giet de chocoladesaus aan tafel over het ijs.
Naar overzicht
Serveertips
Skyline Antwerpen
Retro Crocq' Amandel
Retro koekjes geserveerd op een retro presentatieschaal
Steak Tartaar met Rastoria Zeewier
Tarte Tatin Zilveruitjes & Tijm met beuling
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Een heerlijke crumble met een toets van chocolade.
Crumble Chocolade
Ultrafijne, luchtige meringues afgewerkt met gevriesdroogde koffie.
Decorette Meringue Koffie
Licht en luchtige spongecake met chocolade.
Spongecake Chocolade