NL
NL
DE
EN
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Crème brûlée
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Quiches 440g
Plaatquiches
Frozen Elements
Diamond collection
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Individueel verpakte koekjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Crème Brûlée
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo
Events
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess
Download
NL
NL
DE
EN
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Crème brûlée
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Quiches 440g
Plaatquiches
Frozen Elements
Diamond collection
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Individueel verpakte koekjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Crème Brûlée
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo
Events
Contact
Home
Inspiratie en Tips
Frozen elements
Dame Blanche met Schijf Fondant Chocolade
Dame Blanche met Schijf Fondant Chocolade
Ingrediënten
Schijf Fondant Chocolade
Vanille-ijs
Chocoladesaus
Decorette Meringue Koffie
Spongecake Chocolade
Crumble Chocolade
Spuitzak Caramel Crémeux
Atsina Cress
Half opgeklopte room
Bereiding
Decoreer de Schijf Fondant Chocolade met de half opgeklopte room, Spuitzak Caramel Crémeux, Crumble Chocolade, Spongecake Chocolade, Décorette Meringue Koffie en Atsina Cress.
Verwarm de chocoladesaus.
Schep 3 bollen vanille-ijs in het bord.
Leg de Schijf Fondant Chocolade op het bord met vanille-ijs.
Giet de chocoladesaus aan tafel over het ijs.
Naar overzicht
Serveertips
Elements met rode vruchten
Signature Dame Blanche
Misérable Frambozen
Dessert by Roger van Damme, Decorettes
Skyline Antwerpen
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Een heerlijke crumble met een toets van chocolade.
Crumble Chocolade
Ultrafijne, luchtige meringues afgewerkt met gevriesdroogde koffie.
Decorette Meringue Koffie
Decoratieve en krokante schijf van fondant chocolade.
Schijf Fondant Chocolade
Licht en luchtige spongecake met chocolade.
Spongecake Chocolade
Zalige caramel crémeux in handig spuitzakje.
Spuitzak Caramel Crémeux