Dirk Peeters

Op veertienjarige leeftijd besloot Dirk Peeters om een opleiding als patissier, chocolatier en glacier aan Ter Groene Poorte in Brugge te volgen. Zijn ambitie reikte van bij de start veel verder dan een carrière als traditionele bakker. Dirk Peeters: “Ik wou leren van de groten. Daarom ging ik na het afronden van mijn opleiding aan de slag bij ‘Meilleures ouvriers de France’ Marc Debailleul en Wittamer in Brussel. Aangezien ik altijd al het verlangen koesterde om mijn eigen zaak uit te bouwen, waagde ik in 1996 de sprong met Didess. In het begin werkte ik alleen en stond zelf in voor de productie, verpakking, transport en verkoop van mijn koekjes en cakes.” Al snel bleek dat de ambachtelijk gefabriceerde, hoogkwalitatieve specialiteiten een groot succes vormden in horecazaken over heel België. Inmiddels werken wij met een enthousiast team van ruim 40 werknemers aan de productie en promotie van een uitgebreid gamma dat inmiddels verkrijgbaar is in ruim 15 landen.

In 2012 richtte Dirk Peeters samen met Rudi van Beylen de creatieve onderneming R&D Food Revolution op. R&D Food Revolution staat voor innovatie in de culinaire wereld. Rudi van Beylen en Dirk Peeters hebben de smaken van Albert Adrià op de markt gebracht. Hun expertise en hun creativiteit hebben ze samen gebundeld. Hierdoor zijn verrassende concepten ontstaan die vandaag al door veel chefs worden toegepast. R&D Food Revolution heeft één resultaat voor ogen: “leverancier van creativiteit zijn door het aanbieden van innovatieve topproducten.

In 2013 brachten Dirk Peeters, Carlos Deleye en Roger van Damme het dessertconcept Frozen Elements op de markt. Een gamma diepgevroren dessertelementen, die kunnen worden gebruikt als bouwstenen van een kwalitatief, hoogstaand en exclusief dessert. U bent steeds zeker van overheerlijke dessertelementen met dezelfde unieke smaak, kleur en textuur.

Interesse in onze producten?