Over ons

Bij Didess draait alles om het leveren van hoogwaardige, ambachtelijke producten, ontwikkeld met de grootste zorg en deskundigheid. Of het nu gaat om heerlijke boterkoekjes, decoraties, kleurrijke kroepoek of gemakkelijke dessertoplossingen,… wij hebben het allemaal.

De verschillende merken, Frozen Elements By Didess, New Tex By Didess, Food Revolution By Didess en Didess for Bakeries, zijn het bewijs van onze visie en creativiteit.

1. Frozen Elements by Didess biedt een breed scala aan gemakkelijke en heerlijke dessertoplossingen voor chefs. Of je nu een dessert wil serveren dat snel klaar is of een indrukwekkend dessert wil maken, Frozen Elements heeft de oplossing die je nodig hebt.

2. New Tex By Didess is een innovatief merk dat speciaal ontworpen is om chefs te helpen de perfecte textuur en smaak aan hun gerechten te geven.

3. Food Revolution By Didess staat bekend om zijn innovatieve concepten, zoals foams, krokante structuren, zero-waste decoratie,… Onze producten zijn speciaal ontworpen om de creativiteit van chefs te stimuleren en de smaak van hun gerechten naar een hoger niveau te tillen.

4. Ten slotte biedt Didess for Bakeries het ultieme concept aan kant-en klare producten en halffabricaten die speciaal ontwikkeld zijn voor de bakkerijwereld.

Met dit breed scala aan producten, willen we chefs helpen om hun creativiteit te stimuleren en smaakvolle gerechten te creëren.

Bij Didess geloven we in een nauwe samenwerking met onze klanten, om zo producten te ontwikkelen die aansluiten bij hun specifieke wensen en behoeften. Samen kunnen we de voedingswereld verrijken en nieuwe culinaire ervaringen creëren.

Wij staan klaar om samen met u te bekijken hoe we uw gerechten naar een hoger niveau kunnen tillen en uw klanten kunnen verrassen met onze ambachtelijke producten.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder!

Interesse in onze producten?