Over ons

Bezieler van Didess, Dirk Peeters, maakt al ruim 25 jaar naar Belgische traditie, hoogwaardige en overheerlijke koekjes voor de horeca. Daarnaast is hij als patissier ook zeer gekend voor zijn creativiteit, wat je terugziet in de Grand Decor Collection.

Met Carl Wens ontwikkelde hij originele Kroepoek in diverse kleuren en smaken. Samen met Deleye is hij één van de grondleggers van Frozen Elements. Deze creatieve dessert oplossing voor chefs, bestaat uit ruim 75 verschillende bouwstenen, waaronder diverse quenelles van mousse, cremeux, sfera’s, spongecakes, crumbles en meringues, allen naar receptuur van Best Pastry Chef 2017 Roger van Damme.

Steeds meer horecakeukens gebruiken halffabricaten, door personeelstekort, tijdgebrek en de behoefte aan een constante kwaliteit. Tegelijkertijd willen veel chefs wel hun eigen creatieve stempel drukken op een gerecht. Wij als Belgische producent ondersteunen en inspireren chefs, traiteurs, bakkers,... met bijzondere producten. We laten de klant kiezen tussen eigen creativiteit of het gemak van onze halffabricaten en kant-en-klare producten, of het beste van alles.

De belangrijkste ambitie van Didess is het delen van inspiratie, creativiteit en expertise met chefs in binnen- en buitenland, wat resulteert in een rijke variatie aan artisanale en vernieuwende producten die vanuit de kunst en de liefde van het vak zijn ontstaan en met de grootste zorg en deskundigheid zijn bereid.

Interesse in onze producten?