Over ons

Bezieler van Didess, Dirk Peeters, maakt al ruim 20 jaar naar Belgische traditie, hoogwaardige en overheerlijke koekjes voor de horeca. Daarnaast is hij als patissier ook zeer gekend voor zijn creativiteit, wat je terugziet in de Grand Decor Collection. Met Carl Wens ontwikkelde hij originele Kroepoek in diverse kleuren en smaken. Samen met Carlos Deleye is hij een van de grondleggers van Frozen Elements. Deze creatieve dessert oplossing voor chefs, bestaat uit ruim 50 verschillende bouwstenen, waaronder diverse quenelles van mousse, parfait of cremeux, sfera’s, spongecakes, crumbles en meringues, allen naar receptuur van Best Pastry Chef 2017 Roger van Damme.

De belangrijkste ambitie van Didess is het delen van inspiratie, creativiteit en expertise met chefs in binnen- en buitenland, wat resulteert in een rijke variatie aan artisanale en vernieuwende producten die vanuit de kunst en de liefde van het vak zijn ontstaan en met de grootste zorg en deskundigheid zijn bereid.

Sinds 2005 produceert Didess in een volledig nieuwe 6000 m² grote bakkerij die tot ver in de toekomst zal voldoen aan de strengste Europese normen. Om aan deze eisen en normen, die dienen om onze hygiëne en uw product veilig te stellen, te kunnen voldoen, heeft Didess in 2008 het belangrijke IFS certificaat gehaald. Een team van meer dan 35 patissiers en werknemers staan dag en nacht klaar om met de nodige zorgen en vakkennis uw bestellingen te bereiden.

Interesse in onze producten?