Didess stelt ook individueel verpakte koekjes ter beschikking...

Veel restaurants verwennen hun gasten graag met een heerlijk koekje bij een kopje koffie of thee. Maar er zijn veel keuzes te maken. Ze kunnen kiezen voor een individueel verpakt koekje of een koekje in een emmer of box, zoals de gekende Didess koekjes. En de vraag is dan; voor welke prijs en kwaliteit kiezen restaurants? En wat is haalbaar qua hygiëne?

Uitzonderlijke omstandigheden, vragen om uitzonderlijke oplossingen. Als extra service tijdens deze Corona periode, brengen we 2 individueel verpakte koekjes met de gekende Didess kwaliteit op de markt.

Pavé D'Amande

De Pavé d’amande is een broos en krokant koekje op basis van verse boter, geschaafde amandelen en een vleugje koekkruiden. Pure verwennerij naast een geurend kopje koffie of aromatische thee. Ook helemaal geschikt om te serveren op een buffet.

Délice Caramel

De Délice Caramel is een gekend Didess koekje. Dit rond krokante boterkoekje is afgewerkt met een heerlijke handgekookte caramelvulling. Dit gastronomische koekje zorgt voor een luxueuzere presentatie bij de koffie. Ook leuk op een étagère of een verwenbordje na het dessert.

Mignardises

Horeca-zaken die opzoek zijn naar voorverpakte luxueuze zoetigheden voor bij de koffie, kunnen ook kiezen voor de ‘Mignardises. Een mix van ronde amanelcakes op basis van friandsbeslag en biscuit vanille.

Deze gastronomische diepvries Mignardises zitten verpakt in de gekende Didess boxen, per 24 blisters van 2 deluxe koekjes.

Ben jij al helemaal verlekkerd? De Pavé d'amande, Délice caramel en Mignardises zijn vanaf maandag 29 juni 2020 beschikbaar bij uw horecagroothandel!

tags