Creative Taste Terminal genomineerd voor HIA 2020

Wow! Wij zijn genomineerd voor de Horecava Innovation Award met de CREATIVE TASTE TERMINAL BY DIDESS. Hier vind je pure innovatie op gebied van productdemonstraties, tijdens een spectaculaire demo. De Creative Taste Terminal is gelegen op circulaire locatie Plein Publiek in Antwerpen. De inrichting bestaat uit tweedehands materialen, terwijl de moderne gerechtjes vernieuwing en design uitstralen. Bekijk hier de teaser...

Inschrijven kan binnenkort via onze website!

De Horecava Innovation Award is de jaarprijs voor de beste innovaties in de Nederlandse foodbranche. Uit ruim 170 inzendingen maakte een onafhankelijke jury een selectie waarna er zestien genomineerden in vier categorieën overbleven. Op de openingsdag van de 64ste Horecava, maandag 13 januari 2020 in RAI Amsterdam, wordt de Horecava Innovation Award en de Duurzaamheid Award Karel de Vos uitgereikt.

De categorieën zijn Concepts, Interior & Design, Digital, Apps & Social Media, Equipment & Services en Food & Beverage. Naast de Horecava Innovation Award is er ook de Duurzaamheid Award Karel de Vos voor de meest duurzame innovatie.

Meer info over deze wedstrijd, klik hier.

tags