NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess
Download
NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Home
Inspiratie en Tips
Zomers Dessert
Zomers Dessert
Ingrediënten
Witte Chocolade Bross
Spongecake Amandel
Crème Kalamansi
Perfect Dessert Salsa Exotisch Limoen
Maxi Quenelle Yoghurt Mousse
Cress
Limoenzeste
Crème Kalamansi
270 g puree kalamansi Boiron
140 g suiker
20 g
Creamy Gel - New Tex
200 g mascarpone
Naar wens kan je 50 g witte chocolade toevoegen
Bereiding
Meng suiker en Creamy Gel en voeg kalamansi puree toe.
Warm het mengsel op tot 60°C.
Voeg mascarpone toe wanneer het mengsel is afgekoeld tot 40 à 50°C en mix tot een mooie crème.
Naar overzicht
Serveertips
Vanille-ijs met verse aardbeien en Dessert-Espuma Meringue Italienne
Carpaccio van langoustines met Kroepoek Wasabi
Tarte Tatin Kerstomaat met burrata en ansjovis
Granola dessert
Tarte Tatin Exotisch met pistache-ijs en Fruit Sheet Mango
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Mousse van traditionele yoghurt.
Maxi Quenelle Yoghurt Mousse
Licht en luchtige spongecake met amandel.
Spongecake Amandel
Witte chocolade met luchtbellen.
Witte Chocolade Bross