NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Crème brûlée
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Quiches 440g
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Meringues
Crème Brûlée
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Events
Vacatures
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess
Download
NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Crème brûlée
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Quiches 440g
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Meringues
Crème Brûlée
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Events
Vacatures
Contact
Home
Inspiratie en Tips
Zomers Dessert
Zomers Dessert
Ingrediënten
Witte Chocolade Bross
Spongecake Amandel
Crème Kalamansi
Perfect Dessert Salsa Exotisch Limoen
Maxi Quenelle Yoghurt Mousse
Cress
Limoenzeste
Crème Kalamansi
270 g puree kalamansi Boiron
140 g suiker
20 g
Creamy Gel - New Tex
200 g mascarpone
Naar wens kan je 50 g witte chocolade toevoegen
Bereiding
Meng suiker en Creamy Gel en voeg kalamansi puree toe.
Warm het mengsel op tot 60°C.
Voeg mascarpone toe wanneer het mengsel is afgekoeld tot 40 à 50°C en mix tot een mooie crème.
Naar overzicht
Serveertips
Café Glacé met Carré Cappuccino
Retro koekjes geserveerd op een retro presentatieschaal
Coupe Vanille met kokos en Tulipe Fantasie
Banana Split met Tulipe Fantasie
IJscoupe met Rastoria Amandel
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Mousse van traditionele yoghurt.
Maxi Quenelle Yoghurt Mousse
Salsa op basis van limoen, passie en mango.
Perfect Dessert Salsa Exotisch Limoen
Licht en luchtige spongecake met amandel.
Spongecake Amandel
Witte chocolade met luchtbellen.
Witte Chocolade Bross