Zomers Dessert

Zomers Dessert

Ingrediënten

  • Witte Chocolade Bross
  • Spongecake Amandel
  • Crème Kalamansi
  • Perfect Dessert Salsa Exotisch Limoen
  • Maxi Quenelle Yoghurt Mousse
  • Cress
  • Limoenzeste

Crème Kalamansi

  • 270 g puree kalamansi Boiron
  • 140 g suiker
  • 20 g Creamy Gel - New Tex
  • 200 g mascarpone
  • Naar wens kan je 50 g witte chocolade toevoegen

Bereiding

  1. Meng suiker en Creamy Gel en voeg kalamansi puree toe.
  2. Warm het mengsel op tot 60°C.
  3. Voeg mascarpone toe wanneer het mengsel is afgekoeld tot 40 à 50°C en mix tot een mooie crème.

Producten

Maxi Quenelle Yoghurt Mousse Mousse van traditionele yoghurt.

Maxi Quenelle Yoghurt Mousse

Perfect Dessert Salsa Exotisch Limoen Salsa op basis van limoen, passie en mango.

Perfect Dessert Salsa Exotisch Limoen