NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Crème brûlée
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Quiches 440g
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Crème Brûlée
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Events
Vacatures
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess
Download
NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Crème brûlée
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Quiches 440g
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Crème Brûlée
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Events
Vacatures
Contact
Home
Inspiratie en Tips
Valentijnsbordalou
Valentijnsbordalou
Ingrediënten
Bordalou Rood Fruit
Maxi Quenelle Rood Fruit
Perfect Dessert Salsa Framboos Hibiscus
Rabarber
Bereiding
Verwarm uw oven voor op 170°C.
Plaats de taartjes met voldoende tussenafstand op de bakplaat.
Afbakken op 170°C, ontdooid ongeveer 30 à 35 minuten, diepgevroren ongeveer 35 à 40 minuten, afhankelijk van uw type oven.
Laat het gebakje volledig afkoelen om goed te kunnen ontvormen. Afkoelen op kamertemperatuur.
Snij de rabarber in stukken en bak kort aan.
Leg de gebakken rabarber en Maxi Quenelle Rood Fruit op de Bordalou.
Serveer met Perfect Dessert Salsa Framboos Hibiscus Thee
Naar overzicht
Serveertips
Coupe Caramel met Carré Cappuccino
Tarte Tatin Kerstomaten met ansjovis
Lukken van de kotmadam
Crémeux Framboos
Banana Split met Tulipe Fantasie
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Taartje met braambessen, rode & zwarte bessen.
Bordalou Rood Fruit
Mousse van frambozen en een vleugje aardbei met rood fluweeleffect.
Maxi Quenelle Rood Fruit
Salsa op basis van framboos en Hibiscus Thee.
Perfect Dessert Salsa Framboos Hibiscus Thee