Trifle van rood fruit met Kletskoppen Framboos

Trifle van rood fruit met Kletskoppen Framboos

Ingrediënten:

  • Coulis rood fruit
  • 100 g suiker
  • 2 eieren
  • 250 g mascarpone
  • 1 vanillestokje
  • 10 Pain Turc
  • Kletskoppen Framboos
  • Aardbeien
  • Cress

Bereiding

  1. Doe suiker in een kom.
  2. Scheid de eieren en voeg de eidooiers bij de suiker.
  3. Klop de suiker en eidooiers wit.
  4. Voeg de mascarpone toe en klop alles onder elkaar.
  5. Snijd de vanillestok in twee en voeg toe aan het mascarponemengsel.
  6. Klop het eiwit tot een stevige schuim.
  7. Spatel het eiwit rustig onder het mascarponemengsel.
  8. Verkruimel de Pain Turc.
  9. Vul het glas in laagjes met verkruimelde Pain Turc, coulis en mascarponemengsel.
  10. Werk het geheel af met verse aardbeien, Kletskoppen Framboos en cress.

Producten