NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess
Download
NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Home
Inspiratie en Tips
Trifle van rood fruit met Kletskoppen Framboos
Trifle van rood fruit met Kletskoppen Framboos
Ingrediënten:
Coulis rood fruit
100 g suiker
2 eieren
250 g mascarpone
1 vanillestokje
10 Pain Turc
Kletskoppen Framboos
Aardbeien
Cress
Bereiding
Doe suiker in een kom.
Scheid de eieren en voeg de eidooiers bij de suiker.
Klop de suiker en eidooiers wit.
Voeg de mascarpone toe en klop alles onder elkaar.
Snijd de vanillestok in twee en voeg toe aan het mascarponemengsel.
Klop het eiwit tot een stevige schuim.
Spatel het eiwit rustig onder het mascarponemengsel.
Verkruimel de Pain Turc.
Vul het glas in laagjes met verkruimelde Pain Turc, coulis en mascarponemengsel.
Werk het geheel af met verse aardbeien, Kletskoppen Framboos en cress.
Naar overzicht
Serveertips
Vanille-ijs met Kroepoek Rozenwater
Gegrilde groenten met Parmesan Decor en ansjovis
Griekse yoghurt met appelcompote en Granola #3 Cacao
Bordalou Citroentaartje
Tarte Tatin met steak
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Ultra dunne en knapperige koekjes met gepofte rijst en framboos.
Kletskoppen Framboos
Krokant koekje me geschaafde amandelen.
Pain Turc