NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess
Download
NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Home
Inspiratie en Tips
Tarte Tatin Zilveruitjes & Tijm met beuling
Tarte Tatin Zilveruitjes & Tijm met beuling
Ingrediënten
Tarte Tatin Zilveruitjes & Tijm
Beuling
Cress
Crunchy Grains & Seeds Bulgur - New Tex by Didess
Ijs van pickles
140 gr pickles
500 gr melk
100 gr room
10 gr Agar+ - New Tex by Didess
20 gr Polydextrose - New Tex by Didess
60 gr Palatinose - New Tex by Didess
20 gr Inulines Blend - New Tex by Didess
Bereiding
Ijs van pickles
Mix alle ingrediënten en verwarm het geheel tot 80 °C.
Laat het mengsel afkoelen in de koelkast en draai het daarna in een ijsmachine.
Tarte Tatin
Verwarm je oven voor op 180 °C.
Haal de Tarte Tatins uit de diepvriezer en verwijder voorzichtig de ring en maak het papier los terwijl ze nog bevroren zijn.
Plaats ze in de oven en bak gedurende 18 minuten op 180 °C.
Afwerking
Bak de beuling en leg deze op de gebakken Tarte Tatin.
Werk af met ijs van pickles, cress en Crunchy Grains & Seeds Bulgur
Naar overzicht
Serveertips
Ontbijt met Granola #3 Cacao
Griekse yoghurt met appelcompote en Granola #3 Cacao
IJsjes met Assortiment Petit Cornet
Mascarpone met hazelnoot
Chocolademousse met Kletskoppen en Pétale Chocolate Noisette
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Tarte Tatin met knapperig gekarameliseerde zilveruitjes, omhuld met een heerlijke karamel verfijnd met tijm en porto.
Tarte Tatin Zilveruitjes & Tijm