NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess
Download
NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Home
Inspiratie en Tips
Tarte Tatin met geitenkaas en spek
Tarte Tatin met geitenkaas en spek
Ingrediënten
Tarte Tatin Zilveruitjes & Tijm
Geitenkaas omwikkeld met spek
Sla
Dressing
Bereiding
Verwarm je oven voor op 180 °C.
Haal de Tarte Tatins uit de diepvriezer en verwijder voorzichtig de ring en maak het papier los terwijl ze nog bevroren zijn.
Plaats ze in de oven en bak gedurende 18 minuten op 180 °C.
Bak de geitenkaas omwikkeld met spek en leg op de tarte tatin.
Werk af met sla en dressing.
Naar overzicht
Serveertips
Tarte Tatin Exotisch met pistache-ijs en Fruit Sheet Mango
Dessert Rood Fruit
Dessert met kalamansi
Steak Tartaar met Rastoria Zeewier
Dame Blanche Pasen
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Tarte Tatin met knapperig gekarameliseerde zilveruitjes, omhuld met een heerlijke karamel verfijnd met tijm en porto.
Tarte Tatin Zilveruitjes & Tijm