Tarte Tatin met gebakken vijgen, beuling en geitenkaas

Tarte Tatin met gebakken vijgen, beuling en geitenkaas

Ingrediënten

  • Tarte Tatin Appel & Limoen
  • Vijgen
  • Beuling
  • Geitenkaas
  • Balsamico azijn
  • Suiker
  • Cress

Bereiding

  1. Verwarm je oven voor op 180 °C.
  2. Haal de Tarte Tatins uit de diepvriezer en verwijder voorzichtig de ring en maak het papier los terwijl ze nog bevroren zijn.
  3. Plaats ze in de oven en bak gedurende 18 minuten op 180 °C.
  4. Kook 2/3 balsamico azijn met 1/3 suiker en laat inkoken tot de gewenste dikte.
  5. Snijd de vijgen in 2 en bak in een pan met olie.
  6. Snijd de beuling is schijfjes en bak in een pan met olie.
  7. Werk de Tarte Tatin af met gebakken vijgen, beuling, geitenkaas en cress.

Kostprijs gerecht: €6.66

Producten