NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess
Download
NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Home
Inspiratie en Tips
Tarte Tatin met gebakken vijgen, beuling en geitenkaas
Tarte Tatin met gebakken vijgen, beuling en geitenkaas
Ingrediënten
Tarte Tatin Appel & Limoen
Vijgen
Beuling
Geitenkaas
Balsamico azijn
Suiker
Cress
Bereiding
Verwarm je oven voor op 180 °C.
Haal de Tarte Tatins uit de diepvriezer en verwijder voorzichtig de ring en maak het papier los terwijl ze nog bevroren zijn.
Plaats ze in de oven en bak gedurende 18 minuten op 180 °C.
Kook 2/3 balsamico azijn met 1/3 suiker en laat inkoken tot de gewenste dikte.
Snijd de vijgen in 2 en bak in een pan met olie.
Snijd de beuling is schijfjes en bak in een pan met olie.
Werk de Tarte Tatin af met gebakken vijgen, beuling, geitenkaas en cress.
Kostprijs gerecht: €6.66
Naar overzicht
Serveertips
Tarte Tatin Kerstomaten met kokkels
Tarte Tatin Kerstomaten met Rastoria Tomaat
Tarte Tatin met steak
Waco Taco
Lukken van de kotmadam
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Tarte Tatin met fijngesneden appelblokjes, een vleugje kaneel en een verfrissende touch van limoen.
Tarte Tatin Appel & Limoen