Tarte Tatin Kerstomaten met risottokroket

Tarte Tatin Kerstomaten met risottokroket

Ingrediënten

Bereiding

Risottokroket

  1. De ui schillen en in stukjes snijden, de look schillen en heel fijn hakken.
  2. De ui glazig aanstoven in zonnebloemolie, de rijst toevoegen en mee stoven.
  3. Voeg de look toe, roer even om en voeg de bouillon toe.
  4. Zet het vuur iets lager.
  5. Roer om en zet het deksel op de pot.
  6. Af en toe omroeren zodat het niet aanzet.
  7. Haal de pot van het vuur wanneer de rijst gaar is, werk af met de Natural Paste Roasted Pistachio.
  8. Laat de risotto afkoelen en rol de risotto in gelijke bollen.
  9. Dop in eiwit, bloem en Corn Panko Green Herbs.
  10. Frituur +- 35 seconden in een voorverwarmde friteuse van 180°C.

Tarte Tatin

  1. Verwarm je oven voor op 180 °C.
  2. Haal de Tarte Tatins uit de diepvriezer en verwijder voorzichtig de ring en maak het papier los terwijl ze nog bevroren zijn.
  3. Plaats ze in de oven en bak gedurende 18 minuten op 180 °C.
  4. Bedek het bord met pesto en leg hier de tarte tatin op.
  5. Werk af met burrata en een risottokroket.

Producten