NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess
Download
NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Home
Inspiratie en Tips
Tarte Tatin Kerstomaten met risottokroket
Tarte Tatin Kerstomaten met risottokroket
Ingrediënten
Tarte Tatin Kerstomaten
Burrata
Pesto
Risottokroket
400g risotto
1 grote ui
2 teentjes look
1,2 l groentenbouillon
4 el Natural Paste Roasted Pistachio - Food Revolution by Didess
Eiwit
Bloem
Corn Panko Green Herbs - Food Revolution by Didess
Bereiding
Risottokroket
De ui schillen en in stukjes snijden, de look schillen en heel fijn hakken.
De ui glazig aanstoven in zonnebloemolie, de rijst toevoegen en mee stoven.
Voeg de look toe, roer even om en voeg de bouillon toe.
Zet het vuur iets lager.
Roer om en zet het deksel op de pot.
Af en toe omroeren zodat het niet aanzet.
Haal de pot van het vuur wanneer de rijst gaar is, werk af met de Natural Paste Roasted Pistachio.
Laat de risotto afkoelen en rol de risotto in gelijke bollen.
Dop in eiwit, bloem en Corn Panko Green Herbs.
Frituur +- 35 seconden in een voorverwarmde friteuse van 180°C.
Tarte Tatin
Verwarm je oven voor op 180 °C.
Haal de Tarte Tatins uit de diepvriezer en verwijder voorzichtig de ring en maak het papier los terwijl ze nog bevroren zijn.
Plaats ze in de oven en bak gedurende 18 minuten op 180 °C.
Bedek het bord met pesto en leg hier de tarte tatin op.
Werk af met burrata en een risottokroket.
Naar overzicht
Serveertips
Taco
Café Glacé met Carré Cappuccino
Hoevekip met Kroepoek Truffel
Skyline Antwerpen
Werkwijze Tarte Tatin
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Tarte Tatin met sappige kerstomaten en een subtiel vleugje komijn.
Tarte Tatin Kerstomaten