NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess
Download
NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Home
Inspiratie en Tips
Tarte Tatin Kerstomaten met ansjovis
Tarte Tatin Kerstomaten met ansjovis
Ingrediënten
Tarte Tatin Kerstomaten
Caviaroli - Food Revolution by Didess
Caviaroli Drops - Food Revolution by Didess
Tasty-Bites Bonito & Takoyaki - Food Revolution by Didess
Caviaroli Sauce Oliva Verde Líquida - Food Revolution by Didess
Ansjovis
Cress
Bereiding
Verwarm je oven voor op 180 °C.
Haal de Tarte Tatins uit de diepvriezer en verwijder voorzichtig de ring en maak het papier los terwijl ze nog bevroren zijn.
Plaats ze in de oven en bak gedurende 18 minuten op 180 °C.
Bak de Tasty-Bites enkele seconden in een friteuse van 180°C en werk af met de bijgeleverde kruiden.
Werk de Tarte Tatin af met ansjovis, Caviaroli, Caviaroli Drops, Caviaroli Sauces, Tasty-Bites en cress.
Naar overzicht
Serveertips
Tarte Tatin Zilveruitjes & Tijm met beuling
Tarte Tatin met witte pens
Pavlova met Kletskoppen Framboos
Bordalou Basis met dulce de leche en banaan
Balloon
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Tarte Tatin met sappige kerstomaten en een subtiel vleugje komijn.
Tarte Tatin Kerstomaten