Tarte Tatin Kerstomaat met burrata en ansjovis

Tarte Tatin Kerstomaat met burrata en ansjovis

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm je oven voor op 180 °C.
  2. Haal de Tarte Tatins uit de diepvriezer en verwijder voorzichtig de ring en maak het papier los terwijl ze nog bevroren zijn.
  3. Snijd ze in de gewenste vorm.
  4. Plaats ze in de oven en bak gedurende 18 minuten op 180 °C.
  5. Verwarm de friteuse voor op 170°C.
  6. Snijd de Vegetable Sheets in de gewenste vorm.
  7. Frituur enkele seconden en plooi onmiddellijk na het frituren.
  8. Strijk 1 eetlepel pesto op het bord.
  9. Leg de Tarte Tatin op de pesto.
  10. Leg de ansjovis en burrata op de Tarte Tatin.
  11. Werk af met Vegetable Sheet Pepper en Caviaroli Basil.

Kostprijs gerecht: €4.60

Producten