NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess
Download
NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Home
Inspiratie en Tips
Tarte Tatin Kerstomaat met burrata en ansjovis
Tarte Tatin Kerstomaat met burrata en ansjovis
Ingrediënten
Tarte Tatin Kerstomaten
Pesto
Ansjovis
Burrata
Vegetable Sheet Pepper - Food Revolution by Didess
Caviaroli Basil - Food Revolution by Didess
Bereiding
Verwarm je oven voor op 180 °C.
Haal de Tarte Tatins uit de diepvriezer en verwijder voorzichtig de ring en maak het papier los terwijl ze nog bevroren zijn.
Snijd ze in de gewenste vorm.
Plaats ze in de oven en bak gedurende 18 minuten op 180 °C.
Verwarm de friteuse voor op 170°C.
Snijd de Vegetable Sheets in de gewenste vorm.
Frituur enkele seconden en plooi onmiddellijk na het frituren.
Strijk 1 eetlepel pesto op het bord.
Leg de Tarte Tatin op de pesto.
Leg de ansjovis en burrata op de Tarte Tatin.
Werk af met Vegetable Sheet Pepper en Caviaroli Basil.
Kostprijs gerecht: €4.60
Naar overzicht
Serveertips
Mini Gaufrettes met mousse van Breydelham
Pavlova met Soezenraster
Coupe Vanille met kokos en Tulipe Fantasie
Granola zomerfruit
Breekkoek met zoete dip
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Tarte Tatin met sappige kerstomaten en een subtiel vleugje komijn.
Tarte Tatin Kerstomaten