NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess
Download
NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Home
Inspiratie en Tips
Sabayon
Sabayon
Ingrediënten :
2 Mini Madeleines
0,5 liter water
1 kop poedersuiker
30 cl rum
1 vanillestokje
2 Kletskoppen Dessert
Dessert-Espuma Sabayon
Limoen zestes
Bereidingswijze :
Plaats de sifon met Dessert-Espuma Sabayon in een bain marie van 50°C.
Meng een halve liter water met een kop poedersuiker en 30cl rum in een pan.
Voeg een opengesneden vanillestokje toe en verwarm het mengsel tot het bijna kookt.
Laat het zo ongeveer 20 minuten trekken en verwijder vervolgens het vanillestokje.
Leg de Mini Madeleines in een ruime schaal en giet de hete stroop erover.
Keer desgewenst de Mini Madeleines een keer om, zodat ook de andere kant van de cakejes de stroop goed opneemt.
Bewaar de cakejes in een pot, bedekt met de rest van de stroop.
Plaats de Mini Madeleines in een glas en spuit de Espuma Sabayon erbovenop.
Werk het geheel af met stukjes Kletskoppen en de zestes van limoen.
Naar overzicht
Serveertips
Oosterse wok met Kroepoek Rode Curry
Tartaar van Belgisch witblauw met Kroepoek Gerookte Paprika
Gegrilde groenten met hummus en Kroepoek Gerookte Paprika
Dame Blanche met Lukken
Tarte Tatin met geitenkaas en spek
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Ultra dunne en knapperige koekjes met fijne stukjes hazelnoot en kaneel.
Kletskoppen Dessert
Ultra dunne en knapperige koekjes met fijne stukjes hazelnoot en kaneel.
Kletskoppen Dessert
Schelpvormige cakejes afgewerkt met amandelschilfers.
Mini Madeleines