NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess
Download
NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Home
Inspiratie en Tips
Pasta Carbonara met Kroepoek Truffel
Pasta Carbonara met Kroepoek Truffel
Ingrediënten
Verse Pasta
Boter
Spek
Eieren
Parmezaanse kaas in blok
Kroepoek Truffel
Bladpeterselie
Crunchy Nut Hazelnut - Food Revolution by Didess
Bereiding
Verwarm de friteuse voor op 180°C.
Frituur de kroepoek +- 10 seconden. Voor het beste resultaat gebruikt u zonnebloem- of arachideolie.
Bak het spek in een hete pan.
Klop de eieren los en meng met geraspte Parmezaanse kaas.
Kook de pasta in gezouten water.
Giet de pasta af en meng met het mengsel van eieren en Parmezaanse kaas.
Voeg het gebakken spek toe.
Werk af met Kroepoek Truffel en bladpeterselie.
Naar overzicht
Serveertips
Tarte Tatin Kerstomaten met Rastoria Tomaat
Feuilletée Karamel met Crémeux Vanille
Retro Kattentongen
Dame Blanche met Retro Lukken
Dame Blanche Didess
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Hartige kroepoek op smaak gebracht met truffel.
Kroepoek Truffel