NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess
Download
NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Home
Inspiratie en Tips
Paella Valenciana met Kroepoek Saffraan
Paella Valenciana met Kroepoek Saffraan
Ingrediënten
Konijn
Kip
Ui
Look
Wortelen
Erwten
Arroz bomba
Tomatenpassata
Witte wijn
Saffraan
Peper
Zout
Kippenbouillon
Paprikapoeder
Citroen
Kroepoek Saffraan
Bereiding
Verwarm de friteuse voor op 180°C.
Bak de kroepoek +- 10 seconden. Voor het beste resultaat gebruikt u zonnebloem- of arachideolie.
Kruid de kip en het konijn met peper en zout en bak in een hete pan met olijfolie.
Pel en snipper de look en de ui fijn.
Snijd de wortelen in de gewenste vorm.
Bak de look, ui en wortelen.
Zet het vuur iets lager en voeg de rijst toe.
Voeg passata en witte wijn toe.
Kruid de paella met saffraan, peper en zout.
Voeg beetje per beetje de kippenbouillon toe.
Laat minstens 25 minuten koken op een laag vuur.
Werk af met paprikapoeder, citroensap en Kroepoek Saffraan.
Naar overzicht
Serveertips
Bordalou Basis met Banaan
Coupe Caramel met Tulipe Fantasie
Breekkoek met zoete dip
Reefilet met Rastoria Spinazie
Kletskoppen in blik
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Zoete kroepoek met de smaak van saffraan.
Kroepoek Saffraan