NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess
Download
NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Home
Inspiratie en Tips
Millefeuille Kalamansi
Millefeuille Kalamansi
Ingrediënten:
Feuilletée Karamel
Crémeux Kalamansi
Fruitvel Citroen - Senen
Yopol
Cress
Bereidingswijze:
Verwarm een frituurpan met olie tot 170°C. Frituur de stukjes fruitvellen van citroen gedurende 5 seconden in de hete olie en plooi naar wens.
Spuit kleine toefjes crémeux kalamansi op een stuk feuilletée karamel.
Plaats een ander stuk feuilletée karamel bovenop de toefjes crémeux kalamansi.
Spuit opnieuw toefjes crémeux kalamansi op de bovenkant van deze feuilletée karamel.
Leg het fruitvel van citroen bovenop de laatste laag crémeux kalamansi.
Strooi een beetje Yopol over het geheel.
Garneer met een paar takjes cress voor een frisse en decoratieve afwerking.
Direct serveren.
Naar overzicht
Serveertips
Appeltaart met sabayon
Tarte Tatin Kerstomaten met risottokroket
Werkwijze Tarte Tatin
Pavlova met Soezenraster
Feuilletée met perziken
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Gekarameliseerde bladerdeegkrokantjes met 100 % boter.
Feuilletée Karamel
Crémeux met de smaak van kalamansi, een combinatie van limoen en mandarijn.
Spuitzak Crémeux Kalamansi