NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess
Download
NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Home
Inspiratie en Tips
Millefeuille Exotisch
Millefeuille Exotisch
Ingrediënten:
Feuilletée Karamel
Maxi Quenelle Yoghurt Mousse
Mini Sfera Yuzu
Maxi Sfera Exotisch
Spuitzak Crémeux Kalamansi
Yopol
Cress
Bereidingswijze:
Begin met een stuk feuilletée karamel.
Plaats 4 maxi sfera exotisch en spuit toefjes crémeux kalamansi erover.
Bedek met een tweede stuk feuilletée karamel.
Leg 3 mini sfera yuzu bovenop de tweede feuilletée karamel. Voeg een maxi quenelle yoghurt mousse bovenaan toe.
Afwerking: Strooi een beetje Yopol over het geheel. Garneer met cress voor een frisse en decoratieve touch.
Serveer direct.
Naar overzicht
Serveertips
Petit Cornet met gezouten karamel
Mini Gaufrettes met Boursin
Tarte Tatin Exotisch met gekonfijte eend
Tom'Amandel
Retro Amandel
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Gekarameliseerde bladerdeegkrokantjes met 100 % boter.
Feuilletée Karamel
Mousse van traditionele yoghurt.
Maxi Quenelle Yoghurt Mousse
Sfera van passievrucht en mango.
Maxi Sfera Exotisch
Cremeux van frisse yuzu en witte chocolade.
Mini Sfera Yuzu
Crémeux met de smaak van kalamansi, een combinatie van limoen en mandarijn.
Spuitzak Crémeux Kalamansi