NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess
Download
NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Home
Inspiratie en Tips
Mascarpone met hazelnoot
Mascarpone met hazelnoot
Ingrediënten:
Bar Mascarpone
Spuitzak Crémeux Chocolade Hazelnoot
Crumble Brazil Koffie
Crunchy Nut Hazelnut - Food Revolution by Didess
Cacaopoeder
Bereidingswijze:
Vul een siliconen vorm naar wens met Crémeux Chocolade Hazelnoot en vries in.
Snijd de Mascarpone Bar in drie gelijke stukken en leg op het bord.
Ontvorm de cremeux, haal door de cacaopoeder en leg op het bord.
Werk af met Crunchy Nut Hazelnut en Crumble Brazil Koffie.
Naar overzicht
Serveertips
Dame Blanche met Retro Lukken
Retro Crocq' Amandel
Chocolade bordje
Kletskoppen Dessert met Crème van Kalamansi
Wit van kabeljauw met Kroepoek Truffel
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Rechthoekig dessert met romige mascarpone op een chocoladebiscuit.
Bar Mascarpone
Een crumble met de authentieke en sterke smaak van Braziliaanse koffie.
Crumble Brazil Koffie
Romige crémeux met de perfecte balans van chocolade, hazelnoot en koffie.
Spuitzak Crémeux Chocolade Hazelnoot