NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess
Download
NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Home
Inspiratie en Tips
Kroepoek Sepia met Labneh
Kroepoek Sepia met Labneh
Ingrediënten:
Kroepoek Sepia
Griekse Yoghurt
Sumak
Natural Oil Roasted Pistachio - Food Revolution by Didess
Muntblaadjes
Limoensap
Limoenzeste
Kruidenmengeling: komijn, koriander, zwarte peper, witte geroosterde sesam en limoenzeste
Bereiding:
Vul het kommetje met Griekse yoghurt.
Bestrooi met sumak, Natural Oil Roasted Pistachio, muntblaadjes, limoensap, limoenzeste en de kruidenmengeling.
Verwarm de friteuse voor op 180°C.
Frituur de Kroepoek Sepia voor +-10 seconden.
Naar overzicht
Serveertips
Brownie met Trinité Pistache Cornflakes
Pasta Carbonara met Kroepoek Truffel
Chocolademousse met Kletskoppen en Chocolade Crispy
Werkwijze Tarte Tatin
Bordalou met aardbeien
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Hartige kroepoek op kleur gebracht met inktvis inkt.
Kroepoek Sepia