NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess
Download
NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Home
Inspiratie en Tips
Koffieboon
Koffieboon
Ingrediënten:
Cremeux Chocolade Hazelnoot
Spongecake Basilicum
Rood fruit
Coulis rood fruit
Cress
Bereidingswijze:
Vul een siliconen vorm van een koffieboon metCremeux Chocolade Hazelnoot en vries in.
Ontvorm de cremeux, leg op het bord en laat ontdooien.
Werk af met Spongecake Basilicum, coulis van rood fruit, rood fruit en cress.
Naar overzicht
Serveertips
Pasta Funghi met Kroepoek Truffel
Vanille-ijs met verse aardbeien en Dessert-Espuma Meringue Italienne
Coupe Aardbei met Rastoria Amandel
Reefilet met Rastoria Spinazie
Dame Blanche Pasen
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Licht en luchtige spongecake met basilicum.
Spongecake Basilicum
Romige crémeux met de perfecte balans van chocolade, hazelnoot en koffie.
Spuitzak Crémeux Chocolade Hazelnoot