NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess
Download
NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Home
Inspiratie en Tips
Goudstaaf met icecrémeux kalamansi en vanille
Goudstaaf met icecrémeux kalamansi en vanille
Ingrediënten:
Feuilletée Karamel
Spuitzak Crémeux Kalamansi
Spuitzak Crémeux Vanille
Maxi Sfera Exotisch
Spongecake Amandel
Dessert-Espuma Meringue Italienne - Food Revolution by Didess
Bereidingswijze:
Spuit de Crémeux Kalamansi en Crémeux Vanille in de gewenste vorm.
Plaats in de diepvriezer.
Ontvorm de bevroren cremeux en leg op de Feuilletée Karamel.
Laat even ontdooien.
Spuit de Dessert-Espuma Meringue Italienne over de cremeux en brand af.
Plaats een Maxi Sfera Exotisch op de Feuilletée Karamel en bedek met een stukje Spongecake Vanille
Naar overzicht
Serveertips
Mini Gaufrettes met Boursin
Valentijnsbordalou
Coupe Krieken met Rastoria Amandel
Banana Split met Tulipe Fantasie
Vanille Ring
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Gekarameliseerde bladerdeegkrokantjes met 100 % boter.
Feuilletée Karamel
Sfera van passievrucht en mango.
Maxi Sfera Exotisch
Licht en luchtige spongecake met amandel.
Spongecake Amandel
Crémeux met de smaak van kalamansi, een combinatie van limoen en mandarijn.
Spuitzak Crémeux Kalamansi
Fluweelzachte crémeux met een rijke vanillesmaak.
Spuitzak Crémeux Vanille