NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess
Download
NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Contact
Home
Inspiratie en Tips
Feuilletée Karamel met Crémeux Vanille
Feuilletée Karamel met Crémeux Vanille
Ingrediënten:
Feuilletée Karamel
Spuitzak Crémeux Vanille
Crumble Amandel
Maxi Sfera Exotisch
Spongecake Amandel
Kletskoppen
Dessert-Espuma Meringue Italienne - Food Revolution by Didess
Mangocoulis
Bereidingswijze:
Vul twee stukken Feuilletée Karamel met onze kant-en-klare Crémeux Vanille.
Werk de bovenkant van de Feuilletée af met extra toefjes Crémeux Vanille.
Plaats de twee Maxi Sfera's Exotisch op de crémeux en werk af met enkele stukjes Spongecake Amandel
Voeg toefjes Meringue Italienne toe en brand deze lichtjes af met een brander om een mooie karamelisatie te verkrijgen.
Verdeel er vervolgens stukjes Kletskop over voor een heerlijke crunch.
Garneer je creatie met een paar takjes Cress en een paar witte bloemetjes voor een frisse en elegante uitstraling.
Werk de zijkant af met een elegante toef coulis en een beetje crumble.
Naar overzicht
Serveertips
Dessert Rood Fruit
Tarte Tatin Kerstomaten met Ansjovis en Burrata
Mai Phai met gaucamole
Oosterse wok met Kroepoek Rode Curry
Creatie van chocolade en mango met Kroepoek Saffraan
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Dit kruimelige deeg heeft een uitgesproken verfijnde amandelsmaak.
Crumble Amandel
Gekarameliseerde bladerdeegkrokantjes met 100 % boter.
Feuilletée Karamel
Ultra dunne en knapperige koekjes met fijne stukjes hazelnoot en kaneel.
Kletskoppen Dessert
Ultra dunne en knapperige koekjes met fijne stukjes hazelnoot en kaneel.
Kletskoppen Dessert
Sfera van passievrucht en mango.
Maxi Sfera Exotisch
Licht en luchtige spongecake met amandel.
Spongecake Amandel
Fluweelzachte crémeux met een rijke vanillesmaak.
Spuitzak Crémeux Vanille