NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess
Download
NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Home
Inspiratie en Tips
Feuilletée karamel & chocolade
Feuilletée karamel & chocolade
Ingrediënten:
Maxi Quenelle Tanzania Chocolade
Pure Chocolade Bross
Feuilletée Karamel
Spuitzak Crémeux Chocolade & Hazelnoot
Framboosjes
Vene Cress
Bereidingswijze:
Begin met een stuk Feuilletée Karamel als basis.
Voeg 2 Maxi Quenelles Tanzania Chocolade bovenop de feuilletée karamel.
Leg stukjes pure chocolade bross en frambozen tussen de quenelles.
Spuit toefjes Crémeux Chocolade Hazelnoot tussen de elementen en werk af wmet cress.
Naar overzicht
Serveertips
Tarte Tatin Kerstomaten met kokkels
Coupe Aardbei met Rastoria Amandel
Coupe Advocaat met Tulipe Fantasie
Bordalou Basis met Decorette Meringue Koffie
Quiche met bijpassend slaatje
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Gekarameliseerde bladerdeegkrokantjes met 100 % boter.
Feuilletée Karamel
Mousse van fondantchocolade Tanzania met bruin fluweeleffect.
Maxi Quenelle Tanzania Chocolade
Pure chocolade met luchtbellen.
Pure Chocolade Bross
Romige crémeux met de perfecte balans van chocolade, hazelnoot en koffie.
Spuitzak Crémeux Chocolade Hazelnoot