NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess
Download
NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Home
Inspiratie en Tips
Dessert rood fruit en basilicum
Dessert rood fruit en basilicum
Ingrediënten:
Maxi Quenelle Rood Fruit
Crémeux Framboos
Spongecake Basilicum
Spuitzak Crémeux Ruby Chocolade Perzik
Feuilleté Karamel
Frambozencoulis
Aardbeien
Cress
Naar overzicht
Serveertips
Wokgroenten in oestersaus met zalm en Kroepoek Wasabi
Café Glacé
Tapa dessert met Frozen Elements
Bordalou Basis met Aardbeien
Dame Blanche met Carré Mokka Chocoflakes
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Frambozencremeux in de vorm van een echte framboos
Cremeux Framboos
Gekarameliseerde bladerdeegkrokantjes met 100 % boter.
Feuilletée Karamel
Mousse van frambozen en een vleugje aardbei met rood fluweeleffect.
Maxi Quenelle Rood Fruit
Licht en luchtige spongecake met basilicum.
Spongecake Basilicum
Luxe crémeux van Ruby chocolade met een fruitige perziktoets.
Spuitzak Crémeux Ruby Chocolade Perzik