NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Crème brûlée
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Quiches 440g
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Meringues
Crème Brûlée
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Events
Vacatures
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess
Download
NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Crème brûlée
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Quiches 440g
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Meringues
Crème Brûlée
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Events
Vacatures
Contact
Home
Inspiratie en Tips
Crème Brûlée Mango Passie
Crème Brûlée Mango Passie
Haal de crème brûlée uit de diepvriezer en haal het plastiekje van het potje. Let op: het plastiekje voor ontdooien verwijderen!
Laat het potje ± 4 uur ontdooien in de koelkast. Strooi, net voor serveren, een dun laagje suiker over de crème.
Brand het laagje suiker met een gasbrander, zodat de suiker gaat karamelliseren.
Werk af met stukjes mango, Mini Sfera Exotisch, Decorette Kokos.
Naar overzicht
Serveertips
Chocolademousse met Kletskoppen en Chocolade Crispy
Tom'Amandel
Griekse yoghurt met appelcompote en Granola #3 Cacao
Citrusdessert
Mini Gaufrettes Maroilles Kaas
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Heerlijke, smeuïge Crème Brûlée op smaak gebracht met 100% pure pulp van mango en passievrucht.
Crème Brûlée Mango Passie
Kleine, fijne krokante koekjes afgewerkt met kokos.
Decorette Kokos