NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess
Download
NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Home
Inspiratie en Tips
Bordalou Basis met dulce de leche en banaan
Bordalou Basis met dulce de leche en banaan
Ingrediënten
Bordalou Basis
Gecondenseerde melk
Spongecake Chocolade
Banaan
Calvados
Fruit-Sheet Orange - Food Revolution by Didess
Rice Crispies Salted Caramel - New Tex by Didess
Dessert-Espuma Salted Caramel - Food Revolution by Didess
Bereiding
Verwarm uw oven voor op 170°C.
Plaats de taartjes met voldoende tussenafstand op de bakplaat.
Bak af op 170°C, ontdooid ongeveer 15 à 20 minuten, diepgevroren ongeveer 20 à 25 minuten, afhankelijk van uw type oven.
Laat het gebakje volledig afkoelen op kamertemperatuur alvorens te ontvormen.
Breng een kookpot met water aan de kook.
Leg het blik gecondenseerde melk in het kokend water en laat 2 à 3u koken, afhankelijk van de gewenste dikte van de dulce de leche.
Verwarm de friteuse op 170°C.
Snijd de Fruit-Sheets in de gewenste vorm en frituur enkele seconden.
Snijd de banaan in stukjes.
Bak in een pan met olie.
Flambeer met calvados.
Naar overzicht
Serveertips
Oosterse bouillonsoep met rauwe zalm en Kroepoek Wasabi
Quiche chef's style
Steak Tartaar met Rastoria Zeewier
Coupe Mokka met Carré Cappuccino
Tarte Tatin Exotisch met pistache-ijs en Fruit Sheet Mango
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Deze bordalou basis kan afgewerkt worden met garnituur naar keuze.
Bordalou Basis