Bordalou Basis met dulce de leche en banaan

Bordalou Basis met dulce de leche en banaan

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm uw oven voor op 170°C.
  2. Plaats de taartjes met voldoende tussenafstand op de bakplaat.
  3. Bak af op 170°C, ontdooid ongeveer 15 à 20 minuten, diepgevroren ongeveer 20 à 25 minuten, afhankelijk van uw type oven.
  4. Laat het gebakje volledig afkoelen op kamertemperatuur alvorens te ontvormen.
  5. Breng een kookpot met water aan de kook.
  6. Leg het blik gecondenseerde melk in het kokend water en laat 2 à 3u koken, afhankelijk van de gewenste dikte van de dulce de leche.
  7. Verwarm de friteuse op 170°C.
  8. Snijd de Fruit-Sheets in de gewenste vorm en frituur enkele seconden.
  9. Snijd de banaan in stukjes.
  10. Bak in een pan met olie.
  11. Flambeer met calvados.

Producten