Amandelrisotto met ree en Kroepoek Truffel

Amandelrisotto met ree en Kroepoek Truffel

Ingrediënten:

Bereiding:

Amandelrisotto:

  1. Bak de risottorijst en fijngesnipperd teentje look aan in olijfolie en blus met witte wijn.
  2. Voeg groetenbouillon toe en laat rustig koken.
  3. Werk de risotto op met Natural Paste Roasted Almond.
  4. Breng op smaak met peper en zout.

Crème van pompoen:

  1. Schil de pompoen en kook in gezouten water.
  2. Mix de gekookte pompoen in een thermomix en kruid met peper, zout en Natural Paste Roasted Walnut.

Afwerking:

  1. Verwarm de friteuse voor op 180°C.
  2. Bak de kroepoek +- 10 seconden in de voorverwarmde friteuse.
  3. Bak het Nieuw-Zeelands ree rosé.
  4. Bak de bospaddenstoelen.
  5. Werk het gerecht af naar eigen vakmanschap.

Producten