NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess
Download
NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Demo's & Events
Contact
Home
Inspiratie en Tips
Amandelrisotto met ree en Kroepoek Truffel
Amandelrisotto met ree en Kroepoek Truffel
Ingrediënten:
Risotto
Risottorijst
Look
Groentebouillon
Natural Paste Roasted Almond - Food Revolution by Didess
Witte wijn
Bospaddenstoelen
Nieuw-Zeelands ree
Wildsaus met truffel
Kroepoek Truffel
Crème van pompoen
Pompoen
Natural Paste Roasted Walnut - Food Revolution by Didess
Bereiding:
Amandelrisotto:
Bak de risottorijst en fijngesnipperd teentje look aan in olijfolie en blus met witte wijn.
Voeg groetenbouillon toe en laat rustig koken.
Werk de risotto op met Natural Paste Roasted Almond.
Breng op smaak met peper en zout.
Crème van pompoen:
Schil de pompoen en kook in gezouten water.
Mix de gekookte pompoen in een thermomix en kruid met peper, zout en Natural Paste Roasted Walnut.
Afwerking:
Verwarm de friteuse voor op 180°C.
Bak de kroepoek +- 10 seconden in de voorverwarmde friteuse.
Bak het Nieuw-Zeelands ree rosé.
Bak de bospaddenstoelen.
Werk het gerecht af naar eigen vakmanschap.
Naar overzicht
Serveertips
Dessert met Carré Cappuccino
Tapa dessert met Frozen Elements
Tarte Tatin Kerstomaten met tonijn
Coupe Chocolade met Tulipe Fantasie
Burj Khalifa
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Hartige kroepoek op smaak gebracht met truffel.
Kroepoek Truffel