NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Crème brûlée
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Quiches 440g
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Meringues
Crème Brûlée
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Events
Vacatures
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess
Download
NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Crème brûlée
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Quiches 440g
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Meringues
Crème Brûlée
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Events
Vacatures
Contact
Home
Inspiratie en Tips
Kletskoppen
Inspiratie en Tips
Alles
Meringues
Crème Brûlée
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Transformeer je Retro Vanille Roulette in een zoete Burj Khalifa creatie!
Burj Khalifa
Kletskoppen Dessert met Crème van Kalamansi
Als ode aan Antwerpen hebben we een dessert ontwikkeld op basis van de Skyline van Antwerpen !
Skyline Antwerpen
Vanille-ijs afgewerkt met verse aardbeien en Dessert-Espuma Meringue Italienne.
Vanille-ijs met verse aardbeien en Dessert-Espuma Meringue Italienne
Chocolade bordje
Maak een heerlijk dessert op basis van de Retro Crocq' Amandel.
Retro Amandel
Een heerlijk en origineel gerecht geserveerd op een bord in de vorm van een ballon.
Balloon
Werk uw Pavlova af met Kletskoppen Framboos.
Pavlova met Kletskoppen Framboos
Chocolademousse afgewerkt met Kletskoppen en Chocolade Crispy.
Chocolademousse met Kletskoppen en Chocolade Crispy
Chocolademousse afgewerkt met Kletskoppen en Pétale Chocolate Noisette.
Chocolademousse met Kletskoppen en Pétale Chocolate Noisette
Traditionele Café-Glacé gepresenteerd als een heksenketel vol verrassende koffie smaken.
Café Glacé
Een klassieke Pavlova geserveerd in een, terug van weggeweest, weckpot.
Pavlova