Tarte Tatin Kerstomaten met Italiaanse salade

Tarte Tatin Kerstomaten met Italiaanse salade

Ingrediënten

  • Tarte Tatin Kerstomaten
  • Pesto
  • Rucola
  • Balsamicocrème
  • Pijnboompitten

Bereiding

  1. Verwarm je oven voor op 180 °C.
  2. Haal de Tarte Tatins uit de diepvriezer en verwijder voorzichtig de ring en maak het papier los terwijl ze nog bevroren zijn.
  3. Plaats ze in de oven en bak gedurende 18 minuten op 180 °C.
  4. Bak de pijnboompitten goudbruin.
  5. Meng de rucola met balsamicocrème en pijnboombitten.
  6. Strijk 2 eetlepels pesto op het bord.
  7. Leg de gebakken Tarte Tatin op de pesto.
  8. Werk af met rucola.

Kostprijs gerecht: €5,85

Producten