Tarte Tatin Appel & Limoen met bananenijs en dulche de leche

Tarte Tatin Appel & Limoen met bananenijs en dulche de leche

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm je oven voor op 180 °C.
  2. Haal de Tarte Tatins uit de diepvriezer en verwijder voorzichtig de ring en maak het papier los terwijl ze nog bevroren zijn.
  3. Plaats ze in de oven en bak gedurende 18 minuten op 180 °C.
  4. Breng een kookpot met water aan de kook.
  5. Leg het blik gecondenseerde melk in het kokend water en laat 2 à 3u koken, afhankelijk van de gewenste dikte van de dulce de leche.
  6. Strijk 2 eetlepels dulce de leche op het bord.
  7. Leg hier de warme Tarte Tatin op.
  8. Werk af met bananenijs en Crunchy Nut Hazelnut.

Kostprijs gerecht: €6,03

Producten