Paella Valenciana met Kroepoek Saffraan

Paella Valenciana met Kroepoek Saffraan

Ingrediënten

  • Konijn
  • Kip
  • Ui
  • Look
  • Wortelen
  • Erwten
  • Arroz bomba
  • Tomatenpassata
  • Witte wijn
  • Saffraan
  • Peper
  • Zout
  • Kippenbouillon
  • Paprikapoeder
  • Citroen
  • Kroepoek Saffraan

Bereiding

  1. Verwarm de friteuse voor op 180°C.
  2. Bak de kroepoek +- 10 seconden. Voor het beste resultaat gebruikt u zonnebloem- of arachideolie.
  3. Kruid de kip en het konijn met peper en zout en bak in een hete pan met olijfolie.
  4. Pel en snipper de look en de ui fijn.
  5. Snijd de wortelen in de gewenste vorm.
  6. Bak de look, ui en wortelen.
  7. Zet het vuur iets lager en voeg de rijst toe.
  8. Voeg passata en witte wijn toe.
  9. Kruid de paella met saffraan, peper en zout.
  10. Voeg beetje per beetje de kippenbouillon toe.
  11. Laat minstens 25 minuten koken op een laag vuur.
  12. Werk af met paprikapoeder, citroensap en Kroepoek Saffraan.

Producten