Oosterse bouillonsoep met rauwe zalm en Kroepoek Wasabi

Oosterse bouillonsoep met rauwe zalm en Kroepoek Wasabi

Ingrediënten

  • Kombu
  • Gedroogde champignons
  • Witte miso pasta
  • Wokgroenten
  • Rauwe zalm
  • Wakame
  • Kroepoek Wasabi

Bereiding

  1. Verwarm de friteuse voor op 180°C.
  2. Bak de kroepoek +- 10 seconden. Voor het beste resultaat gebruikt u zonnebloem- of arachideolie.
  3. Breng een pot met water aan de kook.
  4. Leg er de kombu en de gedroogde champignons in.
  5. Laat de bouillon trekken en giet af als de smaak naar wens is.
  6. Voeg miso pasta toe.
  7. Bak de wokgroenten beetgaar.
  8. Versnijd de zalm in dunne plakjes.
  9. Leg de wokgroenten in een kommetje en overgiet met bouillon.
  10. Werk af met plakjes zalm en wakame.
  11. Serveer met Kroepoek Wasabi.

Producten