NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Events
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess
Download
NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Events
Contact
Home
Inspiratie en Tips
Inspiratie en Tips
Oosterse bouillonsoep met rauwe zalm en Kroepoek Wasabi
Oosterse bouillonsoep met rauwe zalm en Kroepoek Wasabi
Ingrediënten
Kombu
Gedroogde champignons
Witte miso pasta
Wokgroenten
Rauwe zalm
Wakame
Kroepoek Wasabi
Bereiding
Verwarm de friteuse voor op 180°C.
Bak de kroepoek +- 10 seconden. Voor het beste resultaat gebruikt u zonnebloem- of arachideolie.
Breng een pot met water aan de kook.
Leg er de kombu en de gedroogde champignons in.
Laat de bouillon trekken en giet af als de smaak naar wens is.
Voeg miso pasta toe.
Bak de wokgroenten beetgaar.
Versnijd de zalm in dunne plakjes.
Leg de wokgroenten in een kommetje en overgiet met bouillon.
Werk af met plakjes zalm en wakame.
Serveer met Kroepoek Wasabi.
Naar overzicht
Serveertips
Tarte Tatin met gebakken vijgen en geitenkaas
Bordalou Basis met Decorette Meringue Koffie
Tonijntartaar met Rastoria Zeewier
Tarte Tatin Kerstomaten met Italiaanse salade
Sabayon
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Hartige kroepoek op smaak gebracht met wasabi.
Kroepoek Wasabi