Serveer uw steak tartaar tussen de Parmesan Decor.
Heerlijke sabayon met madeleines
Bordalou Rood Fruit met Maxi Quenelle Rood Fruit
Dame Blanche afgewerkt met Carré Mokka Chocoflakes.
Tartaar van tonijn met Natural Sauce Aji Amarillo en Rastoria Zeewier.
Gebruik Elements als basis van je dessert en werk af met rood fruit en een fijne cress.
Tiramisu met Crocq' Amandel
Gaufrette Rode Biet gevuld met Gorgonzola.
Brownie afgewerkt met vanille-ijs en Trinité Pistache Cornflakes.
Steak Tartaar met Rastoria Zeewier.
Gebruik kroepoek wasabi als basis voor een origineel aperitiefhapje.
Serveer onze quiches als lunchgerecht in combinatie met een verse salade.
Bordalou Basis afgewerkt met exotische smaken.
Een Dame Blanche “net iets anders”. 2 bollen vanille-ijs afgewerkt met verse chocoladesaus en 2 creatieve décors.
Maak je gerecht een beetje 'Waco Taco'!
Vanille-ijs afgewerkt met Tulipe Fantasie en Spongecake Amandel.
Maak kleine tapa desserts met Frozen Elements.
Serveer uw ijsje in onze Petit Cornets.
Serveer de Mini Gaufrettes Maroilles Kaas origineel op een stuk kaas.
Bordalou Basis afgewerkt met schijfjes kiwi.
Bordalou Basis afgewerkt met stukjes banaan.
Bordalou Basis afgewerkt met blauwe bessen.
Bordalou Basis afgewerkt met frambozen.
Vul de chocolade cannelloni's met chocolademousse.
Pavlova afgewerkt met een Vanille Noisette.
Chocolademousse afgewerkt met Kletskoppen en Pétale Chocolate Noisette.
Chocolademousse afgewerkt met Kletskoppen en Chocolade Crispy.
Werk uw Pavlova af met Kletskoppen Framboos.
Serveer een tartaar van tonijn op een originele manier en werk af met Rastoria Zeewier.
Serveer de Parmesan Decor op een originele wijze met guacamole en zure room.
Serveer de Mai Phai als chips bij gaucamole.
Serveer onze Retro Collectie op een originele retro presentatieschaal.
Serveer de Retro Kattentongen op een originele manier in een oud blik.
Serveer de Retro Crocq' Amandel op een retro presentatieschaal.
Pavlova afgewerkt met een Soezenraster.
Serveer de Retro Sprits in een oud koekenblik bij de koffie.
Coupe Vanille afgewerkt met kokosschaafsel en Tulipe Fantasie.
Coupe Mokka afgewerkt met Carré Cappuccino.
Coupe krieken afgewerkt met Rastoria Amandel.
Pêche Melba afgewerkt met Rastoria Amandel.
Café Glacé afgewerkt met Carré Cappuccino.
Coupe Caramel afgewerkt met Carré Cappuccino.
Coupe Caramel afgewerkt met Tulipe Fantasie.
Bordalou Basis afgewerkt met verschillende texturen van framboos.
Tompouse in een glaasje.
Een heerlijke Tiramisu met een twist.
Bordalou Basis afgewerkt met Decorette Meringue Passie.
Bordalou Basis afgewerkt met Decorette Meringue Koffie.
Serveer stukken breekkoek met verschillende dips.
Maak een heerlijk koekjestaart met onze Breekoeken.
Serveer de Mini Gaufrettes Tomaat Basilicum in het doosje van Boursin met een dip van Boursin.
Serveer de Mini Gaufrettes als een lekker en gemakkelijk aperitiefhapje.
Serveer de Mini Gaufrettes Tomaat Basilicum met een dip van Boursin.
Werk uw vitello tonato af met de Parmesan Decor.
Serveer de Rastoria Zeewier als decoratie bij een tartaar van tonijn.
Serveer de Mini Gaufrettes op een originele manier op een paprika.
Vanille-ijs afgewerkt met verse aardbeien en Dessert-Espuma Meringue Italienne.
Bordalou Basis als een citroentaartje.
Bordalou met aardbeien en Dessert-Espuma Meringue Italienne.
Maak op basis van onze biscuits de mooiste taarten!
Bordalou Basis afgewerkt met aardbeien.
Bordalou Basis afgewerkt met chocoladeschilfers.
Bordalou Basis afgewerkt met stukjes perzik.
Prikkel al de zintuigen!
is het antwoord op alles!
Als ode aan Antwerpen hebben we een dessert ontwikkeld op basis van de Skyline van Antwerpen !
Mello Cakes zijn ideaal om te serveren bij de koffie.
Werk uw gerecht met reefilet af met onze Rastoria Spinazie.
Vanille-ijs met Meringue Mokka Hazelnoot en Kletskoppen
Coupe Advocaat afgewerkt met Tulipe Fantasie.
Onze Lukken vormen een eerbetoon aan de legendarische kotmadam van Dirk Peeters.
Coupe Chocolade afgewerkt met Tulipe Fantasie.
Coupe Caramel afgewerkt met Rastoria Amandel.
Dame Blanche afgewerkt met Paashaasjes.
Coupe Aardbei afgewerkt met Rastoria Amandel.