Kempen aan Tafel

De Kempen zoals u ze nog nooit proefde

Op 30 april vindt de eerste editie van het gastronomisch topevent Kempen Aan Tafel plaats. Tijdens deze culinaire belevenis in de serres van tomatenkwekerij Den Berk Délice bundelen 4 lokale, gerenommeerde chefs de krachten en brengen ze het beste van de Kempen op uw bord. Laat u verwennen door een uniek vijfgangenmenu, samengesteld met pure, lokale ingrediënten.

De chefs die de handen in elkaar slaan zijn:

- Ivan Menten // restaurant Au Comptoir // Viskok van het jaar 2014 // NorthSeaChef

- Bart Gils // Resto-Signatuur // Jong Keukengeweld // NorthSeaChef

- Nicolas Nuyens // Signature Catering by Nicolas // bekende Njam!-chef // BoerMeatChef

- Thijs Vervloet // Restaurant Colette (*) // Jonge chef van het jaar Gault&Millau 2019 // NorthSeaChef

Op een inspirerende locatie

De prachtige serres van tomatenkwekerij Den Berk Délice in Merksplas vormen het toneel voor dit fabuleuze festijn. Deze locatie wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot de place to be voor al wat de Kempen op culinair vlak te bieden heeft.

Voor het goede doel

Alle winst die tijdens Kempen aan tafel gemaakt wordt, zal de organisatie wegschenken aan twee goede doelen uit de regio: Vzw Mekanders, die zorg biedt voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke, meervoudige beperking en Vzw het Vierkant Wieltje, dat een zinvolle dagbesteding voorziet van jongvolwassen kinderen met een beperking.

Kempen Aan Tafel is intussen volledig uitverkocht. Heeft u toch nog interesse om aanwezig te zijn? Schrijf dan in op de wachtlijst.

Voor meer info over dit event, ga naar : www.kempenaantafel.be

tags