NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Events
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess
Download
NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Events
Contact
Home
Inspiratie en Tips
Summer bordalou
Summer bordalou
Ontvorm de bordalou basis en leg deze in een paella pannetje (100%Chef)
Bak de bordalou in een voorverwarmde oven van 170°C, gedurende 40 à 50 minuten.
Werk af met :
Perfect Dessert Salsa exotisch
Mini Sfera Exotisch
Maxi Sfera Exotisch
Mini quenelle exotisch / Little Lemon
Meringue Traditionelle / Decorette Meringue Passie
Ananas
Atsina cress
Yopol
Flambeer het geheel met Mandarine Napoleon
Naar overzicht
Serveertips
Bordalou Basis met texturen van framboos
Vanille-ijs met verse aardbeien en Dessert-Espuma Meringue Italienne
Apertiefhapje met Mini Gaufrettes Chorizo Mozzarella
Bordalou Basis met Chocoladeschilfers
Chocolade...
contacteer ons
Paella pan
Deel dit bericht
Producten
Deze bordalou basis kan afgewerkt worden met garnituur naar keuze.
Bordalou Basis
Ultrafijne, luchtige meringues afgewerkt met gevriesdroogde passievrucht.
Decorette Meringue Passie
Sfera van passievrucht en mango.
Maxi Sfera Exotisch
Krokante meringues.
Meringue Traditionnel