NL
NL
EN
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Partners
Producten
Retro Collectie
Frozen Elements
Mini Gaufrettes
Luxe koekjes & Cakes
Gastronomische koekjes
Cupcakes
Quiches
Koekjes en cakes grote emmer
Koekjes en cakes kleine emmer
Meringues
Granola
Kletskoppen
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Kroepoek
Bordalou
Mini Quiches
Amelioras
Diamond collection
Plaatcake & biscuit
Breekkoeken
Koekjes en cakes zakjes
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Decoratie
Kroepoek
Nieuws
Events
Contact
Home
Inspiratie en Tips
Frozen elements
Tapa dessert met Frozen Elements
Tapa dessert met Frozen Elements
Naar overzicht
Maak kleine tapa desserts met Frozen Elements.
Chocomousse
Maxi Quenelle Tanzania
Crumble Brazil Koffie
Decorette Meringue Koffie
Choc-O-Crisp Feuilletine
Chocoladekit
Cress
Serveertips
Dessert André Koops #Didessgiveaway
Skyline Antwerpen
Dessert Marcus Schmidt #Didessgiveaway
Amelioras Dille
Gletsjer
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Robuuste en krokante basis op basis van rijkelijke feuilletine.
Choc-O-Crisp Feuilletine
Een crumble met de authentieke en sterke smaak van Braziliaanse koffie.
Crumble Brazil Koffie
Ultrafijne, luchtige meringues afgewerkt met gevriesdroogde koffie.
Decorette Meringue Koffie
Mousse van fondantchocolade Tanzania met bruin fluweeleffect.
Maxi Quenelle Tanzania Chocolade