NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Events
Vacatures
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess
Download
NL
NL
DE
EN
FR
Over ons
Over Didess
Kwaliteit
Inspirators
Awards
Producten
Tarte Tatins
Frozen Elements
Kletskoppen
Boterkoekjes & cakes Grote emmers
Boterkoekjes & cakes Kleine emmers
Meringues
Retro Collectie
Kroepoek
Grand Decor Zoet
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Granola
Bordalou
Cupcakes
Luxe koekjes & Cakes
Plaatcake & biscuit
Quiches 140 g
Mini Quiches
Plaatquiches
Gastronomische koekjes
Koekjes en cakes zakjes
Breekkoeken
Feestdagen
Inspiratie en Tips
Tarte Tatins
Meringues
Kletskoppen
Gastronomische koekjes
Retro Collectie
Grand Decor Hartig
Mini Gaufrettes
Breekkoeken
Bordalou
Granola
Quiches
Frozen Elements
Koekjes
Grand Decor Zoet
Kroepoek
Nieuws
Events
Vacatures
Contact
Home
Inspiratie en Tips
Bordalou
Bordalou Basis afgewerkt met Frozen Elements
Bordalou Basis afgewerkt met Frozen Elements
Verwarm uw oven voor op 170°C.
Plaats de taartjes met voldoende tussenafstand op de bakplaat.
Afbakken op 170°C, ontdooid ongeveer 40 minuten, diepgevroren ongeveer 50 minuten, afhankelijk van uw type oven.
Laat het gebakje volledig afkoelen (op kamertemperatuur) om goed te kunnen ontvormen.
Werk af met:
Maxi Sfera Caramel
Mini Quenelle Caramel
Maxi Quenelle Parfait Speculoos
Spongecake Chocolade
Spuitzak Caramel Crémeux
Cress
Naar overzicht
Serveertips
Pavlova
Chocoladetruffel met Kroepoek Chocolade
Bordalou Basis met Decorette Meringue Koffie
Texturen van Framboos
Bordalou Basis met Banaan
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Deze bordalou basis kan afgewerkt worden met garnituur naar keuze.
Bordalou Basis
Zalige cremeux van caramel en chocolade.
Maxi Sfera Caramel
Licht en luchtige spongecake met chocolade.
Spongecake Chocolade